ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Γιάννενα: Έφυγε στα βουνά που αγάπησε.. Τον εντόπισε νεκρό η αδελφή του!







Η αδελφή του Στέφανου Σκοπούλη και ο γαμπρός του, ήταν οι πρώτοι άνθρωποι

που τον εντόπισαν νεκρό, μετά την πολύωρη έρευνα που διεξάγονταν στα βουνά της Παραμυθιάς.

Ήταν άλλωστε από αυτούς που γνώριζαν καλύτερα από τον καθένα τις ορειβατικές του συνήθειες.

Μαζί με φιλικά τους πρόσωπα μετείχαν στις έρευνες από το απόγευμα της Κυριακής, όταν χάθηκαν τα ίχνη του.

Η σορός του εντοπίστηκε σε μία απότομη χαράδρα, στην περιοχή "Σβάρες" μεταξύ Ελευθεροχωρίου και Αγίας Μαύρας, στο σημείο που βλέπετε στη φωτογραφία.
Ο Στέφανος Σκοπούλης ήταν έμπειρος ορειβάτης και συχνά στις εξορμήσεις επέλεγε να κάνει τη δική του διαδρομή.
Σε ένα από τα βουνά της Ηπείρου, τα οποία αγαπούσε, και στο οποίο είχε περπατήσει πολλές φορές, άφησε την τελευταία του πνοή.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του, θα προκύψουν από τη νεκροψία- νεκροτομή.
Ο Στέφανος Σκοπούλης, ήταν ένας αγνός αγωνιστής, εξαιρετικός επιστήμονας και ένας μειλίχιος άνθρωπος.
Δήλωση Περιφερειάρχη
Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης σε δήλωσή του αναφέρει:
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του αδικοχαμένου Στέφανου Σκοπούλη, ο οποίος καθ' όλη την επιστημονική - επαγγελματική του πορεία παρέδιδε μαθήματα ανθρωπιάς.
Κατά δε την πολύχρονη θητεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, είτε ως νομαρχιακός, είτε ως δημοτικός σύμβουλος, αγωνιζόταν με πάθος και μαχητικότητα για τις ιδέες που πρέσβευε.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν στην επιχείρηση ανεύρεσης και διάσωσης του Στ. Σκοπούλη και ειδικότερα την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την ΕΜΑΚ και τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας που ανέλαβε τον συντονισμό των ενεργειών.
Τέλος, ελπίζω η Ηπειρωτική κοινωνία να μη ξαναβρεθεί στη θέση να πενθεί μέλος της από δυστύχημα σε ορειβατική διαδρομή.
Ο Δήμος Ιωαννιτών
Τη βαθιά του θλίψη εξέφρασε με δήλωση του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, μόλις πληροφορήθηκε την τραγική κατάληξη που είχε η αναζήτηση του Δημοτικού Συμβούλου Στέφανου Σκοπούλη, που αγνοούνταν από το βράδυ της Κυριακής.
Αναφερόμενος στον εκλιπόντα είπε πως: «Ο Στέφανος Σκοπούλης ήταν μια πάρα πολύ αξιόλογη παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας και μια προσωπικότητα με το δικό της σημαντικό αποτύπωμα για την πόλη μας.
Πάντα με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πολύ ευγένεια κατέθετε τις πολιτικές του απόψεις. Δεν έχει σημασία αν συμφωνούσαμε ή διαφωνούσαμε, σημασία έχει πως ήταν πάντα συμμέτοχος σε ένα σοβαρό και ουσιαστικό δημοκρατικό διάλογο».
Ο Δήμαρχος εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος, καταλήγοντας: «Ο Στλεφανος Σκοπούλης θα λείψει σε όλους μας, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»
Η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία
Την οδύνη και τη λύπη του εκφράζει ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας καθώς και των μελών της κ. Ν. Γκόντας προς τους συγγενείς του Στέφανου Σκοπούλη Ιατρού και Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ιωαννιτών και επικεφαλής της παράταξης Δ.Ρ.Α.ΣΥ. πού τόσο απρόσμενα έχασε την ζωή του.
<< Ο Στέφανος Σκοπούτλης υπηρέτησε αρχές και αξίες με συνέπεια τόσο στο χώρο της Ιατρικής όσο και στο χώρο της Αυτοδιοίκησης.
Το κενό που αφήνει στους συγγενείς του πρώτα και προς την Γιαννιώτικη κοινωνία είναι πελώριο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει >>, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ν. Γκόντας.
Η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζει την βαθειά της οδύνη για την απώλεια του γιατρού, του αγωνιστή, του ΑΝΘΡΩΠΟΥ Στέφανου Σκοπούλη.
Ο Στέφανος Σκοπούλης αφιέρωσε τη ζωή του ,μέσα από την επιστήμη και τους αγώνες του στους ανθρώπους και στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους ,από όλα τα μετερίζια. Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης επί σειρά ετών, ο καρδιολόγος των συμπολιτών μας έταξε τον εαυτό του του στην Αριστερά και στα κινήματα.
Το κενό που αφήνει στην οικογένειά του και στους ανθρώπους δυσαναπλήρωτο.
Θα είναι πάντα μαζί μας στους αγώνες για ένα καλύτερο αύριο.



epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου