ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Απάντηση της Ραχήλ Μακρή στον Πάνο Καμμένο..

Πού ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ενικός» του Νίκου Χατζηνικολάου στις 15.02.2016




‘’Ο Αίαντας επέπληξε, με τη φράση «Αιδώς Αργείοι»,
όσους τρέμοντας από τον φόβο πυρπόλησης των πλοίων τους, από τους Τρώες, ετοιμάζονταν να ρίξουν τις ασπίδες και να τραπούν σε φυγή από το κοινό μέτωπο. Μαθήματα ιστορίας σε όσους λιγοψυχούν από τις απειλές ή τα θέλγητρα της όποιας «σατραπείας» και προσφέρουν γη και ύδωρ στον εχθρό.


Σε όσους, για να μην απολογηθούν για τις επονείδιστες ηθικά πράξεις τους κραυγάζουν ό,τι φοβούνται ότι θα ακούσουν. Τα κοντοπίθαρα ποδαράκια του εγωισμού, τα μαύρα κοράκια της αποστασιοποίησης από την πραγματικότητα και η ανεπάρκεια μιας προβληματικής ψυχοσύνθεσης δύνανται να μου επιτίθενται όταν θέλουν να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τα πραγματικά σκάνδαλα της Συγκυβέρνησης τους.


Οι λέξεις χάνουν το νόημά τους. Οι έννοιες διαστρεβλώνονται από ημιμαθή μηδενικά, η ιστορία μετατρέπεται σε ατάκα και οι θεσμοί βιάζονται προς τέρψη των οφθαλμών και των συμφερόντων όσων παραμυθιάζουν τους πολίτες, για να τους κρατήσουν στην αποχαύνωση. Πετούν την μπάλα στην εξέδρα και αγωνίζονται στην αποφυγή απαντήσεων για την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, την εκχώρηση του ορυκτού πλούτου της χώρας από αυτούς που δεν τους ενδιέφεραν τα ουφίτσια, αλλά η πατρίδα.


Οι μεθοδεύσεις τους δεν με αγγίζουν. Ακόμα και φιμωμένη με εντολές σε φίλους καναλάρχες, διαθέτω την φωνή της αλήθειας, της καθαρότητας, της συνείδησης, της εντιμότητας της γνώμης και δυστυχώς για εσάς της απόλυτης επιβεβαίωσης μου στα μάτια των πολιτών. Επιστρατεύστε εφιάλτες, μεθοδεύστε τερτίπια ,παραβιάστε την λαϊκή εντολή, θα είμαι πάντα εκεί, γιατί η ηθική δεν κουκουλώνεται στην λάσπη.


Σε όλα αυτά απαντάω με λόγια βγαλμένα από την καθαρή ευφυΐα και την αγέρωχη συνείδηση πραγματικών Ελλήνων, όπως ο Κώστας Βάρναλης: «Με ζήλο στα σκολειά της προδοσίας του σάπιου αιώνα σέπεται η γενιά! Χαίρονται της σκλαβιάς την ξεγνοιασιά και τρέμουν του λαού την παρουσία»’’.


Ραχήλ Μακρή

www.rachelmakri.com

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου