ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Τα πήρε ο Καρβέλας με το κοινό σε live: «Σας έχω χεσμ... - Με γράφετε στα αρχ... σας!» (ΒΙΝΤΕΟ)






Εξαλλος ήταν ο Νίκος Καρβέλας με το κοινό που πήγε να τον ακούσει στην
πρεμιέρα του σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας. Ο συνθέτης και τραγουδιστής, τα... πήρε με τον κόσμο γιατί προσπαθούσε να τους πει ένα «σοβαρό» τραγούδι κι αυτοί δεν έκαναν ησυχία, με αποτέλεσμα να τους... πάρει και να τους σηκώσει!

«Επειδή δεν το έχω να κάνω τον διασκεδαστή και επειδή δεν ακούτε, σας έχω κι εγώ χεσμ... ! Ή πείτε τους να σκάσουν όσοι μιλάνε ή να φύγουνε. Ένας βλάκας που είναι πάνω, ο οποίος είναι δημιουργός και κάτι θέλει να πει. Πρέπει να μάθετε να ακούτε ρε… Δεν το λέω αυτό από μαγκιά, για να σας κάνω τον μάγκα, αλλά, άμα με γράφετε στα αρχ... σας και μιλάτε και κάνετε πλάκα, για ποιο λόγο να παίξω ένα σοβαρό τραγούδι;», είπε.



Και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο... «Αυτοί που γράφουν σήμερα σοβαρά τραγούδια είναι σαν τους δεινόσαυρους. Οι άλλοι παίζουν τον που... τους και γράφουν μαλ... κουλτουριάρικες. Αυτοί που παίζουν στην πραγματικότητα, μετριούνται στα τρία δάχτυλα. Έχετε ευκαιρία να ακούσετε έναν από αυτούς. Απολαύστε τον!»
Ακολούθως, παρουσίασε το νέο κομμάτι του, «σαβουρογ@μης» ενημέρωσε το κοινό για το πώς έγραψε τα μαύρα εσώρουχα (σ.σ.: είδα τη Βίσση με τα εσώρουχα κι έκατσα στο πιάνο και τα έγραψα... Αντί να γαμ... δημιουργήσαμε!) και προχώρησε με το υπόλοιπο πρόγραμμα του κανονικά.
tff.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου