ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Σάλος από tweet της «Αυγής»: «Θέλουν οι αγρότες να πάνε στη Βουλγαρία... που δεν έχει επιδοτήσεις;»


avgi_11



Σάλο έχει προκαλέσει στα κοινωνικά δίκτυα μία
ανάρτηση της «Αυγής» στο Twitter για τους αγρότες.



«Θέλουν οι αγρότες να πάνε στη Βουλγαρία... που δεν έχει επιδοτήσεις;», τουίταρε η εφημερίδα και στη συνέχεια ανάρτησε με το ίδιο σχόλιο βίντεο με δηλώσεις των αγροτών σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.





Αμέσως οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου έσπευσαν να ενημερώσουν την «Αυγή» ότι η γείτονα χώρα είναι και μέλος της Ε.Ε. και λαμβάνει αγροτικές επιδοτήσεις.

1 σχόλιο:

  1. Οι ελληνες αγροτες οπως εχουν καλομαθει να αραζουν στα καφενεια και να εχουν τους αλβανους,πακιστανους και βουλγαρους ρομα για να δουλευουν στα χωραφια,και απλα να καρπωνονται τα εισοδηματα και τις παχυλες επιδοτησεις,τωρα που καλουνται να βαλουν κι αυτοι το χερι στην τσεπη ζοριζονται.οι υπολοιποι ελευθεροι επαγγελματιες που πληρωνουν καθε μηνα τις εισφορες που τους αναλογουν και το κυριοτερο,σε αναδουλεια δεν υπαρχει το κρατος και η ευρωπη να αποζημιωσουν για τιποτα και αναγκαζονται να βαλουν λουκετο και πεινανε,ειναι περισσοτερο ευνοημενοι σε σχεση με τους αγροτες που παιρνουν κατα στρεμμα,κατα κλο,για ηλιο,για βροχη,για χαλαζι,ενισχυσεις,επιλεξιμα και ενας θεος ξερει τι αλλο?οι αγροτες και οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι οι μονοι που ελαβαν πολλα και πρεπει να πληρωσουν επιτελους κι αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή