ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Τρομοκρατικό χτύπημα στην «καρδιά» της Ευρώπης: Εκρήξεις με 17 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών







Διπλή έκρηξη σημειώθηκε στις 8:15 (τοπική ώρα) το πρωί της Τρίτης στο Διεθνές Αεροδρόμιο των Βρυξελλών, στο Ζάβεντεμ.
Αδιευκρίνιστα τα αίτια. Εχει ενεργοποιηθεί το «σχέδιο καταστροφής» από τις βελγικές αρχές.


Στο 4 το επίπεδο συναγερμού στη χώρα. Οι αρχές του Βελγίου έχουν επιβεβαιώσει ότι το επίπεδο της τρομοκρατίας έχει τώρα αυξηθεί στο μέγιστο επίπεδο στη χώρα. Ντομινο αλέρτ και στα αεροδρόμια Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας.

Το φλαμανδικό βελγικό δημόσιο δίκτυο VRT μεταδίδει πως οι εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών επρόκειτο για έργο τρομοκράτη αυτοκτονίας.

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών. Τα διεθνή πρακτορεία κάνουν λόγο για 11 νεκρούς και περίπου 35 τραυματίες. Tο Russia Today κάνει λόγο για 18 νεκρούς, ενώ πληροφορίες ανεβάζουν τους τραυματίες στους 100.

Στο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί 30 τραυματίες, σύμφωνα με το RTBF.

Το αεροδρόμιο έκλεισε μέχρι νεωτέρας, σύμφωνα με τον ιστότοπο του Eurocontrol. Ματαιώθηκαν οι πτήσεις και εκκενώνεται η περιοχή του αεροδρομίου, σύμφωνα με τον λογαριασμό του αεροδρομίου στο Twitter. Τα δρομολόγια του σιδηροδρόμου προς το αεροδρόμιο αναστέλλονται.

«Μην έρχεστε στο αεροδρόμιο - το αεροδρόμιο εκκενώνεται. Αποφύγετε την περιοχή του αεροδρομίου. Οι πτήσεοις έχουν ματαιωθεί», σημειώνεται στον λογαριασμό στο Twitter.

Ολα τα αεροπλάνα που είχαν προορισμό τις Βρυξέλλες κατευθύνονται σε γειτονικές χώρες.

Η πτήση 620 της Aegean με αναχώρηση 08:40, από Αθήνα για Βρυξέλλες, δεν θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, το οποίο και παραμένει κλειστό. Θα προσγειωθεί στο Ντίσελντοφ. Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις της Aegian από Αθήνα για Βρυξέλλες.

Εντοπίστηκαν και άλλοι εκρηκτικοί μηχανισμοί στο αεροδρόμιο σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης.

Αυτόπτες μάρτυρες μετέδωσαν ότι είδαν με τα μάτια τους βόμβα στο check-in των αναχωρήσεων.

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών. Τα διεθνή πρακτορεία κάνουν λόγο για 11 νεκρούς και περίπου 35 τραυματίες.

Οι άνθρωποι έχουν τραυματιστεί στην αίθουσα αναχωρήσεων, όπου και πραγματοποιήθηκαν οι εκρήξεις. Κατέρρευσε η οροφή του κτηρίου η οποία προκάλεσε τον τραυματισμό των ανθρώπων.

Σύμφωνα με το Sky News οι εκρήξεις σημειώθηκαν κοντά στον γκισέ των American Airlines.

Σύμφωνα με πληροφορίες του βλγικού πρακτορείου Belga πριν τις εκρήξεις ακούστηκαν πυροβολισμοί και κάποιος να φωνάζει στα αραβικά.

Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου