Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

Κωσταντίνος Τζάτζης: Κάνω γνωστή στα μέλη του κόμματος της ΝΔ την επικείμενη υποψηφιότητά μου για τη θέση του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Γρεβενών...

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να κάνω γνωστή στα μέλη του κόμματος της
ΝΔ την επικείμενη υποψηφιότητά μου για τη θέση του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Γρεβενών. Η απόφασή μου αυτή υπαγορεύεται από την ανάγκη να συνταχθώ με το κοινό αίσθημα της βάσης του εκλογικού σώματος της παράταξής μας, όπως αυτή εκφράστηκε στις εσωκομματικές εκλογές του Γενάρη του 2016. Η κοινή βούληση της βάσης επιδιώκει την αλλαγή νοοτροπίας, την εγκατάλειψη των εξαρτήσεων, την απόρριψη του συγκεντρωτισμού, την διεύρυνση του χώρου και καταδικάζει τις κλειστές ομάδες λήψης αποφάσεων και την έλλειψη συμμετοχικότητας.


Οι περισσότεροι με γνωρίζετε σε προσωπικό επίπεδο και ξέρετε την κοινωνική μου δράση, την ενεργό ενασχόλησή μου με τα κοινά και το έμπρακτο ενδιαφέρον μου για ποικίλους κοινωνικούς τομείς. Ωστόσο, θα ήθελα να δηλώσω ότι η εκλογή μου στη θέση αυτή εγγυάται εκ προοιμίου την ενότητα της Οργάνωσης και να διαβεβαιώσω ότι οραματίζομαι μια ΝΟ.Δ.Ε. μακριά και έξω από εντάσεις, συγκρούσεις, σκοπιμότητες, άκρατη οικογενειοκρατία και φιλοδοξίες εις βάρος άλλων. Η διαφάνεια, ο σεβασμός και η αποδοχή κάθε άποψης θα αποτελέσει ίδιον της νέας αρχής που ευαγγελίζομαι.
Δεσμεύομαι ότι η εκλογή μου θα σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα όπου κανείς δεν θα γίνεται φερέφωνο κανενός με σκοπό να χειραγωγήσει τα υπόλοιπα μέλη.
Με τιμή
Τζάτζης Κωνσταντίνος
ΕκπαιδευτικόςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου