ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Ο Μαρινάκης διαλύει την εγκληματική οργάνωση!!!






Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν. Ίσως, τελικά, γίνουμε μάρτυρες της Μεγάλης Αλλαγής στο ποδόσφαιρο
. Τέσσερις επιχειρηματίες πρώτης γραμμής, και οι τέσσερις με δραστηριότητα και εκτός Ελλάδος, είναι σήμερα τα αφεντικά στις τέσσερις δημοφιλέστερες ομάδες της χώρας. Και το πράμα, αποκαλύπτω, πάει ολοταχώς να εξαφανίσει το υπάρχον σκηνικό. Το ότι οι τρεις, Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Σαββίδης απροκάλυπτα και κατηγορηματικά θεωρούν αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα τον συνάδελφό τους Μαρινάκη. Αυτό παίρνει τέλος, η πουστία στο ποδόσφαιρο θα ανήκει στο παρελθον.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε εντολή στον υφυπουργό του Κοντονή να «τελειώσει» με την εγκληματική οργάνωση πριν(!) αποφασίσει η δικαιοσύνη. Δεν είναι, λοιπόν, δική του πρωτοβουλία του Κοντονή να γίνει, επιτέλους, η συνάντηση των τεσσάρων κυρίων των ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.


-Πρόεδρε, έχω δουλέψει πάνω σ' αυτό, αλλά δυστυχώς δεν τα βρίσκουν με τον Μαρινάκη οι «3» τους, αφήστε ότι και μεταξύ τους έχουν διαφορές οι τρεις..., είπε στον Τσίπρα ο Κοντονής.


Ο πρωθυπουργός μαρμάρωσε τον υφυπουργό όταν άκουσε τον Τσίπρα να του λέει:

«Μην ανησυχείς, σύντροφε! Το θέμα είναι καθαρά διαδικαστικό... Έχω μιλήσει τρεις φορές με τον κύριο Μαρινάκη και είμαι σίγουρος για τις καλές προθέσεις του. Είναι έτοιμος ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού να κάνει τα πάντα, προκειμένου να αφαιρέσει κάθε αμφισβήτηση σε βάρος του από τους άλλους «τρεις».

Με θετικότατες προϋποθέσεις, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί η ιστορική συνάντηση των «4» υπό τις ευλογίες της κυβέρνησης της αριστεράς. Σύμφωνα με πληροφορίες αξιόπιστες ο Μαρινάκης θα κάνει την κορυφαία έκπληξη της αιωνιότητας στους τρεις υβριστές του. Θα παραδεχθεί ότι πράγματι όπως έκρινε ο ανακριτής είναι ο αρχηγός, ο εκ των αρχηγών της εγκληματικής οργάνωσης. Όμως!


Ο Μαρινάκης μ' όσα θα πει στη συνάντησή, παρουσία και του Κοντονή, με τους τρεις ενάρετους Σαββίδη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο, είναι βέβαιο πως θα τους πείσει. Ότι στο εξής το πρωτάθλημα θα παίζεται στα ίσα. Ότι θα διαλύσει την εγκληματική οργάνωση.


Γίνεται αυτό; Εκατό τα εκατό γίνεται. Ποιο; Να τους δουλέψει όλους ο Μαρινάκης! Αρχιμαφιόζο με θεωρείτε. Ε, σας κάνω τη χάρη να αποδεχθώ την ενοχή μου και κάτι περισσότερο. Από σήμερα θα σταματήσω να είμαι αρχιπαραγκάρχης.


Συμπέρασμα. Είναι η απόλυτη φαιδρότητα αυτή η προγραμματισμένη συνάντηση των «4» με τον καραγκιοζάκο αυτόν της πολιτικής, τον Κοντονή Σταύρο. Αλλοίμονο, ρε! Να περιμένει κανείς ότι κάτι θα βγει επειδή όλοι τους θα πουν τις παπαριές τους. Επειδή θα «αλλάξει» η ΕΠΟ. Όσο «άλλαξε» η Ελλάδα με τον Σύριζα.


Οι άνθρωποι κοροϊδεύουν. Το χειρώτερο είναι πως παίζουν με τόσο φτηνό κοροϊδιλίκι.



apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου