ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

O Αγροτικός Συνεταιρισμός Βελβεντού “Η Δήμητρα”, πραγματοποίησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα.. (Φωτογραφίες)



Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» διοργάνωσε και
πραγματοποίησε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ εκπαιδευτικό πρόγραμμα Μαθησιακής Κινητικότητας Ατόμων , από τις 17 έως τις 27 Φερβουαρίου 2016, που αφορούσε στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση 19 ατόμων μελών του και εργαζομένων με θέμα «ΚΑΘΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ».


Το πρόγραμμα έγινε με επιτυχία στην περιφέρεια Εμίλια Ρομάνα της Βόρειας Ιταλίας, με κέντρο την Μπολόνια και φορέα υποδοχής την εταιρία Euromobilita s.r.l. Μέσα από την κινητικότητα αυτή οι συμμετέχοντες απέκτησαν Δεξιότητες και Επαγγελματικές ικανότητες όπως:




Τη λήψη πληροφοριών που έλαβαν από όλες τις σχετικές πηγές στον τομέα της γεωργίας σχετικά με τις καλλιεργητικές τεχνικές και ιδιαίτερα στις μεθόδους παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας των Πυρηνόκαρπων που χρησιμοποιούνται από την μεγαλύτερη ανταγωνιστική αγορά της χώρας μας , μέσα από σεμινάρια αρμοδίων φορέων , επισκέψεις σε ανάλογους συνεταιρισμούς και επίσης επιχειρήσεις του κλάδου της προώθησης και εμπορίας φρούτων στην Ευρωπαϊκή και Διεθνή αγορά . Επίσης ενημερώθηκαν για την βιολογική παραγωγή, τον ποιοτικό έλεγχο, την τυποποίηση των προϊόντων, σχέδιο μάρκετινγκ / σχέδιο εξαγωγών για φρούτα και άλλα γεωργικά προϊόντα.

• Τη δημιουργία και Διατήρηση Διαπροσωπικών Σχέσεων για την ανάπτυξη εποικοδομητικών και σχέσεων συνεργασίας με τους άλλους.

• Την ανάπτυξη Κριτικής Σκέψης για να δύνανται να προσδιορίσουν τα δυνατά και αδύνατα σημεία των εναλλακτικών λύσεων, συμπερασμάτων ή προσεγγίσεων σε διάφορα προβλήματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βελβεντού «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» ευχαριστεί δημόσια την ΕΘΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ / ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ για την υποστήριξη του Συνεταιρισμού σε όλες τις φάσεις της κινητικότητας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου