ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Τι θα γίνει με τις αποζημιώσεις των γυναικών που επέβαιναν στο τζιπ του Παντελίδη





Μπροστά σε ένα δαιδαλώδες σκηνικό που συνθέτουν πραγματογνωμοσύνες, τοξικολογικές εξετάσεις και άλλα προανακριτικά στοιχεία βρίσκονται οι
εμπλεκόμενοι στο δυστύχημα με θύμα τον Παντελή Παντελίδη που θα κληθούν να ασχοληθούν με τις αποζημιώσεις της ασφαλιστικής εταιρίας.


Το τζιπ μάρκας Mercedes, το οποίο ανήκει σε εταιρία του Αντώνη Ρέμου, ήταν ασφαλισμένο σε γνωστή ασφαλιστική εταιρία που θα κληθεί να καταβάλλει αποζημιώσεις και πιθανότητα στη συνέχεια θα στραφεί κατά της οικογένειας του οδηγού που θεωρείται υπαίτιος του δυστυχήματος.

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας διευκρινίζουν ότι «δικαιούται αποζημίωση η 31χρονη Μίνα Αρναούτη, η οποία φορούσε ζώνη στο πίσω κάθισμα, δεν φέρει ευθύνη για το συμβάν και υπέστη σοβαρότατη σωματική βλάβη. Δικαιούται χρήματα για τα έξοδα νοσηλείας, για την αποθεραπεία της, για ψυχική βλάβη και για τα έσοδα που έχασε από την απουσία από την εργασία της. Στη συνέχεια, συνηθίζεται η ασφαλιστική εταιρία να προσφεύγει εναντίον της οικογένειας του οδηγού για να πάρει πίσω τα χρήματα.

Εναπόκειται στην κ. Αρναούτη το κατά πόσο θα στραφεί στη συνέχεια κατά της οικογένειας του οδηγού. Η 21χρονη Φρόσω Κυριακού, σε περίπτωση που αποδειχτεί και τυπικά ότι ήταν συνοδηγός, θα χάσει ένα μέρος της αποζημίωσης διότι στην κατάθεσή της παραδέχτηκε ότι δεν φορούσε ζώνη. Δεν συγκρίνεται με την υπόθεση Αρναούτη λόγω της πολύ μικρότερης βλάβης που υπέστη. Εκτός και αν ιατρικά αποδειχτεί ψυχική βλάβη. Δικαιούται πάντως κάποια αποζημίωση».

Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μετά τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που θα εξακριβώσουν επίσημα ποιος ήταν ο οδηγός και ποιος ο συνοδηγός. Η οικογένεια του τραγουδιστή ισχυρίζεται ότι υπάρχουν στοιχειά που δείχνουν ότι ο Παντελίδης ήταν συνοδηγός. Αξιωματικοί της Τροχαίας, ωστόσο, ισχυρίζονται ότι τα μέχρι στιγμής στοιχειά δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα δείξουν αν ο Παντελής Παντελίδης είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι αν αποδειχτεί κάτι τέτοιο και παράλληλα ήταν ο ίδιος οδηγός οι όροι του ασφαλιστηρίου συμβολαίου είναι ιδιαίτερα αυστηροί σε σχέση με τα δικαιώματα του θύματος.

huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου