ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Δεν πάει καλά ο κόσμος!!! «Ψυχάκιας» πλευρίζει μοτοσικλετιστή και παραλίγο να τον σκοτώσει! (Εικόνες - Βίντεο)





Ο οδηγός της μηχανής λίγο έλειψε να σκοτωθεί από μια μανούβρα που έκανε κάποιος άλλος, ασυνείδητος, οδηγός που μιλούσε στο κινητό του. Του ζήτησε τον λόγο αλλά έμπλεξε…


Σε ένα δρόμο της Φλόριντα ο οδηγός μιας μοτοσικλέτας, βρίσκεται κανονικά στη λωρίδα του. Δεν τρέχει, δεν κάνει μανούβρες. Φοράει γάντια, φοράει κράνος και έχει τοποθετήσει και μια κάμερα για να καταγράφει.


Μπροστά του σε ένα αυτοκίνητο κάποιος άλλος οδηγός τεραστίων διαστάσεων και κοντοκουρεμένος, μιλάει στο κινητό του.

Όπως είναι φυσικό δε δίνει σημασία σε κανένα, δεν έχει την προσοχή του στο δρόμο, όπως θα έπρεπε, αλλά μιλά στο τηλέφωνο. Κάποια στιγμή και δίχως να τον ενδιαφέρει ποιος βρίσκεται πίσω του, πατάει ξαφνικά φρένο και κάνει μια μανούβρα. Ο μοτοσικλετιστής «πέφτει» στα φρένα για να μην χτυπήσει το αυτοκίνητο. Με δυσκολία τα καταφέρνει και όπως είναι φυσικό ζητάει το λόγο από τον οδηγό. Τι ήταν να το κάνει αυτό; Ο κοντοκουρεμένος οδηγός, λύσσαξε λες και του έβρισε τη μητέρα.
Άρχισε να βρίζει τον οδηγό της μοτοσικλέτας και να τον απειλεί ότι θα τον κάνει τουλούμι στο ξύλο. Ο δυστυχής μοτοσικλετιστής τα έχασε από την επιθετικότητα του οδηγού και αποφάσισε να αποχωρήσει. Έπραξε σοφά. Όμως ο άλλος οδηγός που προφανώς έχει πρόβλημα ελέγχου θυμού, βάζει ταχύτητα και αρχίζει να κυνηγάει τον μοτοσικλετιστή στους δρόμους. Μπροστά η μοτοσικλέτα πίσω το αυτοκίνητο. Η υπόθεση αρχίζει να γίνεται τρομακτική. Κάποια στιγμή η μοτοσικλέτα μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα αλλά το αυτοκίνητο εκεί από πίσω, με τον οδηγό του να χτυπιέται και να βρίζει επάνω στο τιμόνι.
Και τότε ήρθε η σωτηρία για τον μοτοσικλετιστή. Διακρίνει μπροστά του κάποια οχήματα και ένα φορτηγό και με την ευελιξία της μηχανής του μπαίνει ανάμεσα τους και χάνεται. Ή τουλάχιστον αυτό νόμιζε γιατί ο ψυχοπαθής οδηγός του αυτοκινήτου, ύστερα από λίγα λεπτά τον φτάνει, τον πλευρίζει και προσπαθεί να τον εμβολίσει βρίζοντας τον.
Ο οδηγός της μοτοσικλέτας τελικά σώθηκε. Ανέβασε το βίντεο στο ίντερνετ έκανε και καταγγελία στην τροχαία, η οποία αναζητεί τον οδηγό του άλλου οχήματος.





tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου