ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Βράβευση της εταιρίας ΜΥΛΟΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. στο Τριήμερο Συμπόσιο “ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS–ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ” (Φωτογραφίες)

Κατά τη διάρκεια Τριήμερου Συμποσίου με τίτλο “ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS – ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ”  που διεξήχθη στις 15-16-17 Απριλίου στην Τεχνόπολη
Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι , υπό την αιγίδα των ΕΒΕΑ, ΣΕΒΤ και ΣΕΛΠΕ, σε Επίσημη Τελετή Βράβευσης των διάσημων προϊόντων και εταιριών , την Παρασκευή 15 Απριλίου, βραβεύτηκε η εταιρία ΜΥΛΟΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για την ιστορική διαδρομή των 45 ετών παρουσίας της στην Ελληνική αγορά .
Τα βραβεία απένειμαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, όπως η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, Βουλευτής της ΝΔ, ο κ. Γιάννος Μητσός, Βουλευτής του Ποταμιού  και Πολιτικός Υπεύθυνος Υποδομών, Μεταφοράς & Δικτύου και στελέχη από το χώρο της βιομηχανίας και του εμπορίου, ο κ.Νικόλαος Σοφιανός Γ.Γ. ΕΒΕΑ, ο κ. Βασίλειος Ζαφείρης, Εντεταλμένος Σύμβουλος του ΣΕΒΤ, και ο κ. Αντώνης Γκορτζής, Πρόεδρος του δικτύου της Ευρώπης για την Επιχειρηματική Ηθική . 
Στην εκδήλωση συμμετείχαν, εκτός από τις βραβευθείσες εταιρείες, προσωπικότητες και στελέχη από το χώρο της Βιομηχανίας, του Εμπορίου, Γενικοί Διευθυντές, Managers και εκπρόσωποι Ελληνικών και Πολυεθνικών επιχειρήσεων καθώς και διακεκριμένοι δημοσιογράφοι από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τον τύπο.
 Επιπλέον, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ, έλαβε χώρα η Μεγάλη Έκθεση με ιστορικές φωτογραφίες και αφίσες των διάσημων brands, όπου το κοινό με ελεύθερη είσοδο είχε τη ευκαιρία να απολαύσει τα αγαπημένα του brands και προϊόντα και να γνωρίσει από κοντά τις εταιρείες και τους ανθρώπους τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου