ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

H Πρώτη Ανάσταση, στο Νοσοκομείο Γρεβενών (εικόνες + video)



Η Πρώτη Ανάσταση στα Γρεβενά, έγινε στον ναό "Κωνσταντίνου και Ελένης" του Νοσοκομείου Γρεβενών.

Παρουσία του Βουλευτή Γρεβενών Χρήστου Μπγιάλα, του Προέδρου της Διοίκησης, Κωνσταντίνου Κυριάκου, μελών του Συλλόγου Εργαζομένων, Ιατρών του Νοσοκομείου και φίλων, εψάλη νωρίτερα το Χριστός Ανέστη.


Στην συνέχεια μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Γρεβενών, μοίρασαν κόκκινα αυγά όπου ο Βουλευτής Γρεβενών ήταν τελικά ο νικητής στο σπάσιμο των αυγών...

Ο ίδιος, επισκεπτόμενος το Νοσοκομείο όπου είδε από κοντά τους ασθενείς όπου τους ευχήθηκε Καλό Πάσχα και καλή ανάρρωση, διαβεβαίωσε το προσωπικό του Νοσοκομείου ότι το επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν οι πέντε θέσεις μονίμων ιατρών και σύντομα το Νοσοκομείο θα στελεχωθεί με τους επόμενους τρεις επικουρικούς Ιατρούς, συν τους τρεις που ήδη παρουσιάστηκαν.

Δείτε εικόνες εδώ










H Πρώτη Ανάσταση
Το έθιμο σημειολογικά συνδέεται με την Ανάσταση του Χριστού που σπάει τα δεσμά του θανάτου. Η Πρώτη Ανάσταση - δηλαδή ο Μέγας Εσπερινός - γιορτάζεται από την Εκκλησία , στις 9 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.
Δεν γνωρίζουμε τον πραγματικό χρόνο της Αναστάσεως Του Χριστού, αφού κανείς δεν τον είδε την ώρα εκείνη, αλλά πιστοποιήθηκε όταν βαθιά χαράματα οι Μυροφόρες γυναίκες πήγαν στο μνημείο για να αλείψουν το σώμα Του με αρώματα. Έτσι το Μέγα Θαύμα της Ανάστασης σηματοδοτείται την ίδια μέρα με την αφή του Αγίου Φωτός στον Πανάγιο Τάφο των Ιεροσολύμων¨
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου