ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Ο σκοτεινός κόσμος των Playmate: Γύμνια, σεξ, οργανωμένο έγκλημα και το άδοξο τέλος (Φωτογραφίες)





Τα κορίτσια του Playboy δεν χρειάζονται συστάσεις. Μαγνητίζουν τα φώτα της δημοσιότητας χάρη στα σωματικά τους προσόντα και την ομορφιά τους.
Είναι συνήθως ξανθιές, όμορφες, εντυπωσιακές, θελκτικές και φυσικά φιλόδοξες. Πόσοι και πόσοι έφηβοι δεν μεγάλωσαν ανακαλύπτοντας το γυναικείο σώμα, χαζεύοντας τις φωτογραφίες τους από τις οποίες πάντα οι καλλονές φρόντιζαν να είναι απαλλαγμένες από τα πολλά και ενοχλητικά ρούχα.

Πίσω όμως από τα φώτα και τη λάμψη, υπάρχει κι ένας άλλος κόσμος. Ο κόσμος αυτός σχετίζεται με το οργανωμένο έγκλημα, το εμπόριο ναρκωτικών, τις δολοφονίες, τις ληστείες και άλλες παρανομίες με βασικούς πρωταγωνιστές τα φαινομενικά αθώα «κουνελάκια».

Οι παρακάτω Playmate είδαν την καριέρα τους να τελειώνει άδοξα και κάποιες το πλήρωσαν και με τη ζωή τους...



Η Slobodanka Tosic και η σχέση της με το οργανωμένο έγκλημα

playboy1
Τα μπλεξίματα της πρώην Μις Βοσνία και μοντέλο του Playboy Slobodanka Tosic έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η ξανθιά καλλονή φαίνεται πως ανήκει σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες οργανωμένου εγκλήματος στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη. Από τη μυστική «Επιχείρηση Κούκλα» προέκυψαν στοιχεία τον Αύγουστο του 2013 πως το διάσημο μοντέλο και 31 ακόμα άνθρωποι εμπλέκονται σε πολλαπλές δολοφονίες, ένοπλες ληστείες και ξέπλυμα χρήματος.
Η νεαρή καλλονή συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο στην Κροατία, εκδόθηκε στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και δικάστηκε στο Σαράγεβο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο και την κατάθεση του Zdrale, ο οποίος είναι αρχηγός εγκληματικής συμμορίας, η 29χρονη καλλονή εκμεταλλεύτηκε τον απελπισμένο για εκείνη έρωτά του και τον παρέσυρε με δόλο σε ερημική τοποθεσία, όπου οι αντίπαλοι του από άλλη συμμορία του είχαν στήσει ενέδρα για να τον δολοφονήσουν.
Εκείνος όμως γλίτωσε και κατέθεσε εναντίον της. Το δικαστήριο επέβαλε στην 29χρονη ποινή φυλάκισης δυόμιση χρόνια για απόπειρα φόνου του Zdrale, συμμετοχή σε πέντε φόνους και σε μια σειρά ληστειών, που έγιναν τον Ιούλιο του 2015 και απέφεραν στους δράστες λεία αξίας πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Louise Glover, η ζηλιαρόγατα που επιτέθηκε σε γυναίκα στις τουαλέτες

playboy2
Τρελά ερωτευμένη με τον πρώην σύζυγό της και παθολογικά ζηλιάρα ήταν η Louise Glove. Το μοντέλο Playboy από την Αγγλία ζήλευε παθολογικά τον άντρα της. Έτσι όταν εντόπισε, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, μια γυναίκα να τον γλυκοκοιτάζει και να τον φλερτάρει, έγινε έξαλλη. Ακολούθησε τη γυναίκα στις τουαλέτες, κι άρχισε να χτυπάει το κεφάλι της στο έδαφος. Τελικά η γυναίκα γλίτωσε με μερικές εκδορές στα χέρια και στα πόδια και το «κουνελάκι» κρίθηκε ένοχο από το δικαστήριο.

Η Tanya Beyer και το εμπόριο ναρκωτικών

playboy3
Η Μις Φεβρουάριος 1992, Tanya Beyer έμπλεξε με τον κόσμο των ναρκωτικών και εκείνος την κατέστρεψε. Η πολλά υποσχόμενη καριέρα της γρήγορα έλαβε τέλος. Το «κουνελάκι» παρουσίασε έντονη εξάρτηση από τα ναρκωτικά ενώ πολύ γρήγορα ξεκίνησε και το εμπόριο ναρκωτικών ουσιών αλλά και άλλων φαρμακευτικών ουσιών που είχαν να κάνουν με την καταπολέμηση του άγχους και του στρες.

Η Angela Dorian δολοφόνησε τον σύζυγό της

playboy4
Η Angela Dorian πυροβόλησε τον σύζυγό της στο θώρακα το 2011 μέσα στο σπίτι τους στο Χόλιγουντ. Η αστυνομία συνέλαβε την 66χρονη που βρέθηκε αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης 9 ετών και εγγύηση που ξεπερνούσε τα 1,5 εκατομμύριο δολάρια. Η ίδια είπε στους αστυνομικούς ότι δεν πυροβόλησε εκείνη τον σύζυγό της αλλά ένας έμπορος ναρκωτικών χωρίς να καταφέρει να πείσει τους αστυνομικούς. Ο άντρας της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και γλίτωσε και εκείνη πίσω από τα σίδερα.

 Η Jennifer Lyn Jackson- Thompson, οι παρανομίες και τα ναρκωτικά

playboy5
Η Jennifer Lyn Jackson- Thompson δεν νοικοκυρεύτηκε, ως είθισται, όταν παντρεύτηκε. Το μοντέλο του Playboy, είχε ένα «πλούσιο» βιογραφικό που περιλάμβανε μικροκλοπές, επικίνδυνη οδήγηση και άλλα μικροπαραπτώματα. Τη χαριστική βολή έδωσε η σύλληψή της ίδιας και του συζύγου της για επίθεση σε βάρος γειτόνων τους. Ο λόγος δεν έγινε γνωστός. Λίγα χρόνια αργότερα, η ίδια πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Η Swetlana Maslowskaya και η φοροδιαφυγή

playboy6
Η Swetlana Maslowskaya είπε να σταματήσει τις γυμνές φωτογραφίσεις όταν έγινε 30 ετών και να… σοβαρευτεί. Παντρεύτηκε έναν 80χρονο δισεκατομμυριούχο για να ζήσει ζωή χαρισάμενη. Όταν, ο σύζυγός της απεβίωσε η τυχερή Swetlana κληρονόμησε όλη την περιουσία και συνέχισε να ζει μες τη χλιδή. Ωστόσο φαίνεται να ξέχασε να δηλώσει όλα τα χρήματα στην εφορία. Η καμπάνα δεν άργησε και βρέθηκε ένοχη για φοροδιαφυγή ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ και διετή ποινή φυλάκισης.

Kia Terrell Drayton, η κοκαΐνη και τα όπλα

playboy7
Η Kia Terrell Drayton ήταν η Μις Δεκέμβριος του 2006 και θεωρητικά είχε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα. Όμως οι κακές συναναστροφές διέκοψαν την ανοδική της πορεία. Η ίδια και ο φίλος της έμεναν σε ένα μοτέλ όπου ένα συνεργείο καθαρισμού βρήκε στο δωμάτιό τους μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης αλλά και όπλα. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν και να βρεθούν αντιμέτωποι με 10ετή φυλάκιση. Η Kia Terrell Drayton υποστήριξε στο δικαστήριο ότι δεν είχε ιδέα για τα ναρκωτικά και τα όπλα, ωστόσο δεν έγινε πιστευτή και κρίθηκε ένοχη.

Οι δίδυμες Shannon και οι επιθέσεις

playboy8
Οι καυτές δίδυμες Kristina και Karissa Shannon έβαλαν φωτιά στο βρετανικό Celebrity Big Brother με τις βουτιές τους στην πισίνα και τα …τζακούζι τους. Οι σέξι αδερφές από το Μίσιγκαν, εντυπωσίασαν τον Hefner με την σεξουαλικότητα και το καυτό παρουσιαστικό τους. Τις φιλοξένησε για πολύ καιρό στην έπαυλή του και τις μεταμόρφωσε σε… κατοικίδια κουνελάκια! Παρόλα αυτά, πριν γίνουν σταρ και γνωρίσουν τον λαμπερό κόσμο των playmates οι δυο τους είχαν συλληφθεί για επίθεση σε βάρος μιας γυναίκας. Οι αδελφές είχαν επιτεθεί κατά τη διάρκεια ενός πάρτι σε μια γυναίκα, χτυπώντας τη στο κεφάλι με μπουκάλι, με αποτέλεσμα να βρεθούν αντιμέτωπες με τη δικαιοσύνη.

Η άγρια δολοφονία της Dorothy Ruth Hoogstraten

playboy9
Η Dorothy Stratten έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα ωραιότερα μοντέλα του Playboy. Η καριέρα της ξεκίνησε με μια φωτογράφιση στα 17 της και λίγους μήνες αργότερα βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε ταινίες. Πολλοί θεώρησαν τότε ότι σε λίγο καιρό όλοι θα μιλούσαν για τη νέα πρωταγωνίστρια του σινεμά.  Ωστόσο, η καριέρα της κόπηκε τόσο βίαια όσο και η ζωή της. Ο μάνατζερ της Paul Snider την πυροβόλησε στο κεφάλι και στη συνέχεια βίασε το άψυχο κορμί της πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Η Star Stowe και ο στραγγαλισμός 

playboy10
Η Star Stowe ήταν μοντέλο του Playboy το 1977. Παντρεύτηκε και χώρισε με τον Peter Maligo με τον οποίο απέκτησε ένα γιο, τον Michael. Το 1986 μετακόμισε για να εργαστεί ως χορεύτρια και τελικά κατέληξε σε κακόφημα μπαρ να κάνει στριπτίζ ενώ έμπλεξε με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Το σώμα της βρέθηκε στραγγαλισμένο λίγες μέρες πριν τα 47α γενέθλιά της. Επειδή την ίδια εποχή βρέθηκαν κι άλλες ιερόδουλες στραγγαλισμένες η αστυνομία θεώρησε ότι επρόκειτο για κάποιον κατά συρροή δολοφόνο στη νοτιοδυτική Φλόριντα. Ο θάνατος της έχει παραμείνει μυστήριο.

Η Debbie Boostrom και η αυτοκτονία

playboy11
Η Playmate 1981, Debbie Boostrom έκανε πολλές φωτογραφίσεις μέχρι που παντρεύτηκε και μετακόμισε στο Κάνσας. Δυστυχώς ο γάμος έληξε κι έτσι εκείνη επέστρεψε στη Φλόριντα όπου ξεκίνησε να σχεδιάζει κοσμήματα και να πρωταγωνιστεί σε διαφημίσεις. Στις 29 Ιουλίου 2008, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της. Σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο καρκίνου του μαστού και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της με όπλο.

Η Anna Nicole Smith και τα ναρκωτικά

playboy12
Playmate τον Μάιο του 1992 και Playmate της χρονιάς το 1993. Η Anna Nicole Smith ήταν αμερικανίδα φωτομοντέλο και ηθοποιός. Παντρεύτηκε τον κατά πάνω από 60 έτη μεγαλύτερό της εκατομμυριούχο J. Howard Marshall Smith στις 27 Ιουνίου 1994, εκείνος ήταν 89 ετών και εκείνη 26, ο οποίος πέθανε στις 4 Αυγούστου 1995. Η ίδια πέθανε σε ξενοδοχείο, το 2007, υπό μυστηριώδεις ακόμα συνθήκες ενώ πολλοί μίλησαν για υπερβολική δόση ναρκωτικών.


newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου