ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Χρήστος Μπγιάλας από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ενιαίους συντελεστές φορολόγησης στους έμμεσους φόρους... (video)








Κατά τη διακοινοβουλευτική συνεδρίαση της Ειδικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις
φορολογικές αποφάσεις τύπου "Tax ruling" και άλλα μέτρα παρόμοιου χαρακτήρα ή αποτελέσματος, ο βουλευτής Γρεβενών κ. Χρήστος Μπγιάλας, εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων, αναφέρθηκε κατά την εισήγησή του στη σημασία εναρμόνισης των φορολογικών συστημάτων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου να καταπολεμηθεί ο αθέμιτος ανταγωνισμός και τα κυκλώματα διακίνησης μαύρου χρήματος μέσω Τραπεζών και να δοθούν ισότιμες ευκαιρίες ανάπτυξης σε χώρες που πλήττονται από την κρίση όπως η Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπγιάλας πρότεινε ενιαίους συντελεστές φορολόγησης στους έμμεσους φόρους και ορισμό ανώτερων και κατώτερων συντελεστών στους άμεσους φόρους και μίλησε για την εξάλειψη των φορολογικών παραδείσων εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για την ανάγκη υιοθέτησης μέτρων εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όπως η δημιουργία ενιαίας βάσης δεδομένων για τις εταιρίες που συστήνονται εντός της ΕΕ. Κατέληξε σημειώνοντας ότι η δημοσιότητα που δόθηκε στο σκάνδαλο των εγγράφων του Παναμά δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες για πιο στοχευμένες φορολογικές ρυθμίσεις σε επίπεδο ΕΕ.



Tο βίντεο της συνεδρίασης είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο http://www.europarl.europa.eu/ep-live/en/committees/video?event=20160418-1500-COMMITTEE-TAX2 (15.39 – 15.45)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου