ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Φοιτήτρια ιατρικής από τη Θάσο έσωσε τον φίλο της από ηλεκτροπληξία και σκοτώθηκε αυτή-Πολλά ερωτηματικά (Φωτογραφίες)





Σοκ έχει προκαλέσει στα Λιμενάρια της Θάσου ο απρόσμενος θάνατος της 23χρονης φοιτήτριας Σωτηρίας
Σαλταρή.

Η κοπέλα ήταν φοιτήτρια Iατρικής στην Αλεξανδρούπολη, και βρισκόταν στη Σόφια για τις διακοπές του Πάσχα μαζί με τον 30χρονο σύντροφό της Bozhidar Gugushev ο οποίος με το προσωνύμιο Τέο έχει γίνει γνωστός χορευτής στην Καβάλα.


Σύμφωνα με όσα δηλώνει ο χορευτής όλα έγιναν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου όταν την στιγμή που έκανε ντους άρχισε να τον χτυπάει το ρεύμα. Τότε σύμφωνα με τον νεαρό, η Σωτηρία Σαλτάρη προσπάθησε να τον σώσει με αποτέλεσμα να χτυπήσει την ίδια θανάσιμα το ρεύμα.
«Πήγα να κάνω μπάνιο και ξαφνικά νιώθω το ρεύμα να με χτυπά. Άρχισα να ουρλιάζω. Η Ρία με άκουσε και έτρεξε στο μπάνιο, με τράβηξε από το ντους, ενώ είχα μείνει αναίσθητος. Όταν ξύπνησα δεν μπορούσα να αναπνεύσω και πονούσε πολύ το στήθος μου. Νόμιζα ότι ήταν όνειρο. Μου πήρε ώρα να συνειδητοποιήσω ότι δεν ήταν. Την είδα πεσμένη και κατευθείαν άρχισα να της κάνω τεχνητές αναπνοές και καρδιακές μαλάξεις έως ότου φθάσει το ασθενοφόρο, δυστυχώς όμως ήταν αργά. Αν δεν ήταν μέσα στο δωμάτιο, θα ήμουν νεκρός», περιγράφει ο ίδιος.
Ο Βούλγαρος σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε: «Μου έσωσες τη ζωή. Ένα χρέος που δεν μπορώ να ξεπληρώσω. Σ’ ευχαριστώ μωρό μου. Σ’ αγαπώ». Γνωρίστηκαν στην Ελλάδα όταν εκείνος ήταν φοιτητής και όπως ο ίδιος περιγράφει την αδικοχαμένη κοπέλα «ήταν το πιο φωτεινό πρόσωπο της ζωής μου».
Συγκεχυμένες πληροφορίες και προβληματισμός
Στην άτυχη Σωτηρία έγινε ιατροδικαστική εξέταση στη Βουλγαρία για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της ωστόσο οι γονείς της ζήτησαν να νέα εξέταση στην Ελλάδα, η οποία και έγινε.
Μιλώντας στην εφημερίδα «Η Θασιακή», ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης επιβεβαίωσε πως ο θάνατος επήλθε από ηλεκτροπληξία, ωστόσο είπε πως «από την εξέταση προέκυψαν και άλλα ευρήματα», χωρίς να προβαίνει σε λεπτομέρειες, σεβόμενος την επιθυμία της οικογένειας.
Όλα αυτά τα γεγονότα έχουν προκαλέσει καχυποψία αλλά και προβληματισμό καθώς είναι περίεργο πώς γίνεται να χτυπάει το ρεύμα τον φίλο της αλλά τελικά να σκοτώνεται εκείνη και να σώζεται το πρώτο θύμα της ηλεκτροπληξίας.

Ποια ήταν η 23χρονη Ρία
Το kavalanews.gr σε δημοσίευμά του παρουσιάζει πληροφορίες και για την Σωτηρία και για τον Βούλγαρο χορευτή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 23χρονη είχε καταγωγή από τα Λιμενάρια της Θάσου και ζούσε μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη. Συνήθιζε ωστόσο μαζί με την οικογένειά της να περνά τα καλοκαίρια στον τόπο καταγωγής της. Σπούδαζε Ιατρική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και αποφάσισε να περάσει τις ημέρες του Πάσχα στην Βουλγαρία συνοδευόμενη από την παρέα της.
Ο 30χρονος φίλος της Σωτηρίας, Bozhidar Gugushev, γνωστός χορευτής και δάσκαλος χορού και στη Βουλγαρία και στην Ελλάδα είχε σχέση με την 23χρονη. Σύμφωνα με τον ίδιο γνωρίστηκαν στην Ελλάδα, όπου αυτός σπούδαζε, και τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα. Με το ζήτημα ασχολήθηκαν εκτενώς τα βουλγαρικά Μέσα κάνοντας εσφαλμένα λόγο για γάμο και παιδί. Ο 30χρονος ήταν για αρκετά χρόνια μόνιμος κάτοικος Καβάλας, όπου εργαζόταν και είχε δημιουργήσει στο παρελθόν οικογένεια. Τον τελευταίο χρόνο είχε επιστρέψει στη Σόφια και κινούνταν τακτικά μεταξύ Σόφιας και Ξάνθης, όπου παρέδιδε μαθήματα χορού.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Βουλγαρικό Τύπο, η Σωτηρία Σαλταρή «ήταν η σωτηρία του Μπόζινταρ» από το θάνατο που παραλίγο να τον βρει λόγω της ηλεκτροπληξίας. «Θυσιάστηκε» λένε «για να σώσει τη μεγάλη της αγάπη». Τα βουλγαρικά ΜΜΕ δημοσίευσαν φωτογραφίες του ζευγαριού, μία εκ των οποίων στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, λέγοντας ότι συχνά επισκέπτονταν ο ένας τον άλλο.
Πάντως το kavalanews.gr, στο δημοσίευμά του τονίζει ότι ο χορευτής μιλώντας σε Βούλγαρο δημοσιογράφο ανέφερε χωρίς να εξηγεί τίποτα περισσότερο ότι η «πόρτα του μπάνιου ήταν κλειδωμένη από μέσα».




loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου