ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, Θ. ΖΥΜΠΙΔΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, Θ. ΖΥΜΠΙΔΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣΑγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,

στο κατώφλι αυτών των πανελλαδικών εξετάσεων, εύχομαι σε όλους εσάς που
εισέρχεστε με όνειρα και φιλοδοξίες στην αφετηρία αυτή καλή επιτυχία!

Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και αποφασιστικότητα, δίχως φόβο και άγχος, οφείλετε να αντιμετωπίσετε την κρίσιμη περίοδο των εξετάσεων. Όταν κάποιος προχωράει αποφασιστικά προς την κατεύθυνση των ονείρων του, και παλεύει για να ζήσει τη ζωή που είχε ονειρευτεί, θα συναντήσει την επιτυχία εκεί που δεν την περίμενε.

Εύχομαι, λοιπόν, το αποτέλεσμα να ανταμείψει τόσο τους δικούς σας κόπους όσο και των γονιών σας, όπως επίσης και των εκπαιδευτικών που στέκονται δίπλα σας και σας βοηθούν στην προσπάθειά σας.

Και μη ξεχνάτε: οι εξετάσεις αυτές είναι μόνο ένα ορόσημο στη μεγάλη πορεία που έχετε μπροστά σας, όπου πρέπει να μοχθήσετε και να αγωνιστείτε για να έχετε επιτυχίες. Θα ξεκλειδώσετε την επιτυχία, αν καταφέρετε να επικεντρώσετε τη συνείδησή σας σε αυτά που θέλετε και όχι σε αυτά που φοβάστε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!


Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Πολιτισμού, Τουρισμού
Θεοφύλακτος Ζυμπίδης


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου