ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Η νέα ζωή της Αντας Παπανδρέου, μετά τον χωρισμό


ad-708_23



Ο Γιώργος και η Άντα Παπανδρέου δεν είναι πια
μαζί, μετά από 26 χρόνια κοινής πορείας, και παρόλο που κανένας από τους δυο δεν έχει κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου, ο γάμος τους φαίνεται πως έχει τελειώσει οριστικά.


Το ζευγάρι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα το τελευταίο διάστημα και τώρα πια οι δυο τους μένουν χωριστά. Εκείνη στο Καστρί κι εκείνος στον Μαραθώνα σε έναν παραθαλάσσιο κι απομονωμένο οικισμό. Ανάμεσά τους δεν υπάρχει καμία επικοινωνία αλλά δίνουν το παρών και οι δύο σε οικογενειακές συγκεντρώσεις Με πιο πρόσφατη την οικογενειακή συγκέντρωση για τα γενέθλια του Αντρίκου Παπανδρέου.



Ωστόσο, η ζωή της Άντας Παπανδρέου φαίνεται να έχει αλλάξει τελείως. Η πρώην Πρώτη Κυρία αφιερώνει πολύ περισσότερο χρόνο στον εαυτό της και στους προσωπικούς της φίλους.



Η Άντα Παπανδρέου κάνει όλο και συχνότερα εμφανίσεις σε θεατρικές παραστάσεις και σε galleries.

Η τελευταία της εμφάνιση ήταν στην Διεθνή Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης Art - Athina που έγινε στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου, μαζί με τον καλό της φίλο και σκηνογράφο Μανόλη Παντελιδάκη.



Με ξανθά μαλλιά και σοφιστικέ κόκκινα γυαλιά, στάθηκε σε πολλά περίπτερα και μίλησε με πολλούς φίλους και καλλιτέχνες.



Η πρώην Πρώτη Κυρία δεν θυμίζει σε τίποτα την μελαγχολική εικόνα της, τον περασμένο χειμώνα, όταν έγινε αντιληπτή από τους φωτογράφους, στην Νέα Ερυθραία, μόνη.



Πληροφορίες ανέφεραν, τότε, ότι η Αντα Παπανδρέου επισκέφθηκε δύο φορές το υποθηκοφυλακείο της Νέας Ερυθραίας προκειμένου να ζητήσει αντίγραφα από τους τίτλους ιδιοκτησίας του σπιτιού στο Καστρί, στο οποίο είναι συνιδιοκτήτρια με ποσοστό 50% για να το πουλήσει.

Μετά τον χωρισμό του ζευγαριού η απόφαση για την πώληση της άλλοτε συζυγικής τους στέγης ελήφθη κοινή συναινέσει. Πρόκειται για ακίνητο 365 τ.μ. που έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο 640 τ.μ. πριν από 25 χρόνια και στο οποίο διέμενε το ζεύγος όσα χρόνια ήταν μαζί, σύμφωνα με πληροφορίες.


Star-fm.gr


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου