ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Τίτλοι τέλους για το ξενοδοχείο Athens Ledra





Σε αναστολή της λειτουργίας του μέχρι νεωτέρας προχώρησε από σήμερα το ξενοδοχείο Athens Ledra υπό το βάρος των
χρεών σε Τράπεζες και ΙΚΑ.


Η Διεύθυνση του ξενοδοχείου ενημέρωσε τους πελάτες του σήμερα το πρωί ότι θα μεταφερθούν σε άλλα ξενοδοχεία ενώ το ίδιο συνέβη για όσους πελάτες έφθασαν σήμερα.

Οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου προχώρησαν χθες σε επίσχεση εργασίας καθώς παρέμεναν απλήρωτοι από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου. Ειδικότερα, από τους 150 εργαζόμενους του ξενοδοχείου, έκαναν χθες επίσχεση εργασίας 48 υπάλληλοι, σήμερα έκαναν 50 ενώ αύριο αναμένετο άλλοι 20 να ακολουθήσουν την ίδια οδό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ξενοδοχείο δεν κατάφερε να εξυπηρετήσει τις δόσεις της ρύθμισης στο ΙΚΑ για τους μήνες Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου με αποτέλεσμα η διοίκηση του ΙΚΑ να δεσμεύσει τους λογαριασμούς του ξενοδοχείου. Ωστόσο, πριν από περίπου 2,5 εβδομάδες το ΙΚΑ σε μία προσπάθεια εξεύρεσης λύσης ήρθε σε συνενόηση με τη διοίκηση του ξενοδοχείου προκειμένου να αποδεσμεύσει τους λογαριασμούς του ξενοδοχείου και να προχωρήσει σε πληρωμές.

Όμως στη συνέχεια μία εκ των πιστωτριών Τραπεζών δέσμευσε εκ νέου τους λογαριασμούς του ξενοδοχείου. Σημειώνεται ότι από πέρσι έιχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες πλειστηριασμού, οι οποίες αναμένεται να συνεχίσει και το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα συνολικά χρέη του ξενοδοχείου κυμαίνονται πέριξ των 40 εκατ. ευρώ.


Καθημερινή
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου