ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Αλαλούμ με το «κερασάκι» στο ΞΥΣΤΟ!




Τρέχουν και δεν φτάνουν οι αρμόδιοι του ξυστού κρατικού λαχείου, το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή (3/6), μετά την ασάφεια στις οδηγίες που
προκάλεσε τη διαμαρτυρία πολιτών, αναγκάζοντας παράλληλα το αρμόδιο κρατικό Τμήμα του Υπουργείου Οικονομικών να σταματήσει την κυκλοφορία.
Ορισμένοι πολίτες δεν αντιλήφθηκαν τι ακριβώς κέρδισαν και αποτάθηκαν σε περιπτερούχους και λαχειοπώλες ζητώντας εξηγήσεις. Κάπου εκεί διαπιστώθηκε και το πρόβλημα, το οποίο έφθασε στο αρμόδιο κρατικό τμήμα. Το Υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε το πρωί της Δευτέρας, (6/6), όπως σταματήσει η κυκλοφορία του εν λόγω λαχείου μέχρι να ξεκαθαριστεί το ζήτημα.


Ήδη δόθηκαν οδηγίες σε όλα τα περίπτερα και τους λαχειοπώλες να σταματήσουν άμεσα την πώληση των συγκεκριμένων λαχείων του ενός ευρώ.

Το λάθος διαπιστώνεται στις οδηγίες οι οποίες έτσι όπως είναι διατυπωμένες οδηγούν στο συμπέρασμα πως όποιος βρει απλά ένα κερασάκι σε οποιαδήποτε γραμμή κερδίζει το διπλάσιο από το αναγραφόμενο ποσό.
Συγκεκριμένα αναγράφεται:

1: Αν βρεις 3 ίδια σύμβολα κερδίζεις το ποσό που αναγράφεται
2. Αν βρείτε 2 σύμβολα τα ίδια και κεράσι σε οποιαδήποτε γραμμή κερδίζετε το διπλάσιο ποσό που αναγράφεται σε αυτή την γραμμή.

Σε δηλώσεις του στο SigmaLive, ο Διευθυντής Κρατικού Λαχείου και Οικονομικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών για τον προϋπολογισμό του κράτους, Σταύρος Μιχαήλ, υποστήριξε ότι τα δεκάδες αν όχι και εκατοντάδες ξυστά λαχεία δεν παρουσίαζαν τυπογραφικό λάθος. Βεβαίως, στους διαμαρτυρόμενους πολίτες, οι λειτουργοί της Υπηρεσίας, απέδιδαν την υπόθεση σε τυπογραφικό λάθος, για να κατευνάσουν τους οργισμένους "τυχερούς".
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το βράδυ της Τετάρτης το SigmaLive, υπάλληλοι της Υπηρεσίας τους προέτρεψαν να πετάξουν τα λαχεία και τους κάλεσαν μάλιστα να μην προχωρήσουν σε νομικά μέτρα.


newsit.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου