ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ EXCELLENCE SOFTWARE Η ΕΚΘΕΣΗ “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016” ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ




Η “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016 - 8η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, η νέα έκθεση της Δυτικής Μακεδονίας, που θα διεξαχθεί στην Πτολεμαΐδα από την Τετάρτη 8 έως και τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της και ανακοινώνει ακόμη μία μεγάλη συνεργασία.

Στα πλαίσια της έκθεσης η εταιρεία του κ. Μυλωνά Αριστοτέλη που εδρεύει στην Πτολεμαΐδα και δραστηριοποιείται στην παραγωγή & εμπορία λογισμικού Η/Υ, σχεδίασε μια πρωτοποριακή εφαρμογή για την πληρέστερη καταγραφή των επισκεπτών της.

Πρόκειται για μία εφαρμογή που σκοπό έχει την άντληση και δημιουργία στατιστικών αποτελεσμάτων μέσω ενός ερωτηματολογίου που ο κάθε επισκέπτης μπορεί να απαντήσει και να λάβει αυτόματα μέρος στις κληρώσεις για τα δώρα των εκθετών. Το λογισμικό εφαρμόστηκε για πρώτη φορά πέρυσι στην 7η Γενική Εμπορική Έκθεση επιτυγχάνοντας ένα μεγάλο στατιστικό δείγμα.







Πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος φορέας ή επιχείρηση, από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630 27265, 9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr



Από το Γραφείο Τύπου





loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου