ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Kozanimedia-Αποκλειστικό: Σε γραφεία της «Λαικής Ενότητας» αποσπάστηκε εδώ και μήνες η Ραχήλ Μακρή!!!






Σε γραφεία του κόμματος της
«Λαικής Ενότητας» έχει αποσπαστεί, εδώ και αρκετό καιρό, η πρώην βουλευτής Κοζάνης των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia!

Tη σχετική πληροφορία επιβεβαίωσε σήμερα το μεσημέρι το γραφείο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (οδός Μεσογείων), με τον εκεί υπεύθυνο να σημειώνει στο Kozanimedia πως «η ΛΑΕ μπορεί να μην είναι κοινοβουλευτικό κόμμα, αλλά επειδή διαθέτει έναν ευρωβουλευτή, τον Νίκο Χουντή, δικαιούται αποσπασμένους υπαλλήλους του δημοσίου τομέα»!



To Κοzanimedia, πάντως,σε προχθεσινή επικοινωνία του με τα κεντρικά γραφεία της «Λαικής Ενότητας» πήρε την κατηγορηματική απάντηση πως η Ραχήλ Μακρή δεν έχει αποσπαστεί σε κάποιο από τα εκεί γραφεία, με τη σημείωση πως ίσως βρίσκεται σε γραφεία του ευρωβουλευτή Ν. Χουντή ή στο γραφείο της πρώην προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Να σημειωθεί, επίσης, πως το Kozanimedia επικοινώνησε και με το γραφείο της ίδιας της κυρίας Μακρή στο Υπουργείο και στην οδό Μεσογείων, με συνάδελφό της να σημειώνει πως «η κυρία Ραχήλ Μακρή δεν είναι πλέον εδώ. Εδώ και καιρό έχει αποσπαστεί σε γραφείο πολιτικού…»

Πριν, λοιπόν, καλά-καλά επιστρέψει η Ραχήλ Μακρή στο Υπουργείο Περιβάλλοντος (διαβάστε περισσότερα εδώ) και ξεκινήσει και πάλι να εργάζεται, πήρε την απόσπασή της σε κάποια…περισσότερο άνετα και ξεκούραστα γραφεία…

ΠΑΝ.ΠΛΙΑΤΣΙΟΣ




loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου