ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Ο κατάλογος ταβέρνας της Νάξου που έγινε viral- Τα έβαλε με τους πολικούς, το ΔΝΤ και τις τράπεζες (εικόνες)





Ιδιοκτήτης σε ταβερνάκι της Νάξου αποφάσισε να ενημερώσει μέσα από τον κατάλογο του μαγαζιού για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και πως αυτό το βιώνουν οι Έλληνες πολίτες.


Έκπληκτος βρέθηκε ο αναλυτής στη Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, Κρίστιαν Χέντερσον, όταν στο πίσω μέρος του καταλόγου αντί να λέει γράφει μόνο «Ο καταναλωτής δεν είναι υπεύθυνος να πληρώσει, αν δεν λάβει τη νόμιμη απόδειξη», υπήρχε και ένα δεύτερο μήνυμα που εξηγούσε που πάνε τα χρήματα του ΦΠΑ.
Τι έγραφε ο κατάλογος:


«Ο καταναλωτής πρέπει επίσης να γνωρίζει ότι τα χρήματα που η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει από το φορολογικό σύστημα δίνεται στις τράπεζες για να πληρώσουν ένα χρέος που οι ίδιες δημιούργησαν μαζί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Πληρώνουμε φόρους για να ζούμε στην φτώχεια και τη ανεργία, παρακολουθώντας την κατάρρευση της δημόσιας εκπαίδευσης και του συστήματος υγείας. Η βρώμικη δουλειά γίνεται από τους πολιτικούς οι οποίοι συμμορφώνονται υπάκουα στις πολιτικές των πλούσιων και ισχυρών». Όλοι αυτοί οι άνθρωποι και οι θεσμοί οι οποίοι έχουν δημιουργήσει αυτό που αποκαλούν "οικονομική κρίση" απαιτούν από εμάς να είμαστε νομοταγείς και να πληρώνουμε τους φόρους μας».
Η φωτογραφία του Χέντερσον με το μήνυμα έχει γίνει viral στο Twitter, ο οποίος έγραψε το σχόλιο «Μήνυμα στο πίσω μέρος καταλόγου σε ταβέρνα στην Νάξο» και τα hashtag #Naxos, #Greece.



iefimerida.gr 



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου