ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Το κίνημα «Δεν Πληρώνω» αποδεικνύει πόσο ηλίθιοι και επικίνδυνοι είναι οι άνθρωποι της Κυβέρνησης... (BINTEO)








Κάποιοι της Κυβέρνησης κατέθεσαν τροπολογία για την κατάργηση των ποινών
σε όσους αρνούνταν να πληρώσουν διόδια, η οποία φυσικά και δεν πέρασε από το Μαξίμου… Είναι πολλά τα λεφτά Αλέξη!!! Αφού προέτρεπαν τον κόσμο να ασπαστεί τις δράσεις του κινήματος «Δεν πληρώνω» (ΔΕΚΟ, διόδια, φόρους) τώρα κάνουν τους… Κινέζους ενώ όσοι δεν πλήρωναν, κινδυνεύουν σήμερα με υπέρογκα πρόστιμα αλλά και με κατασχέσεις.

Το τραγικό είναι, ότι πρώτος και καλύτερος υποστηρικτής του κινήματος, ήταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, πριν φυσικά εκλεγεί.

Για να το πάρουμε όμως από την αρχή, προκειμένου να καταλάβουμε και να διαπιστώσουμε για μια ακόμη φορά, πόσο ηλίθιοι και επικίνδυνοι είναι οι άνθρωποι της Κυβέρνησης.

Ηλίθιοι, αν αποδειχθεί ότι ήταν κολοτούμπα, επικίνδυνοι αν αποδειχθεί ότι ήταν κόλπο, όπως όλα τα άλλα, τα οποία έκαναν από κοινού με τους «συντρόφους» τους Τροικανούς.

Οι καταγγελίες, από οδηγούς που πέρναγαν τα διόδια, χωρίς να καταβάλλουν το αντίτιμο, είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Σε απόγνωση βρίσκονται εκατοντάδες πολίτες. Ένας από αυτούς, όπως μας κατήγγειλε, διέσχισε χωρίς να πληρώσει τα διόδια στο Σπαθοβούνι Κορινθίας, ήτοι, χωρίς να πληρώσει τρία περίπου ευρώ. Λίγες ημέρες αργότερα, του τηλεφώνησαν από την Τροχαία ότι του έχει επιβληθεί μια κλήση αξίας 200 ευρώ (!!!), πρόστιμο ασύλληπτα μεγάλο.

Εκτός φυσικά από το πρόστιμο, δεν αποκλείεται να κατηγορηθεί και για απείθεια αν δεν συμμορφωθεί, να σχηματιστεί δικογραφία και να καταδικαστεί.

Παρόμοιες περιπτώσεις, πολλές! Σε κάποιους άλλους έχουν πάει συνολικά τα πρόστιμα. Ενδεικτική η περίπτωση ενός αρχαιολόγου που του ζητούν να καταβάλει 427 ευρώ για καθεμία από τις 178 παραβάσεις που του χρεώθηκαν από την εταιρεία που διαχειρίζεται τα διόδια στην Εγνατία οδό, με αποτέλεσμα το χρέος του να φτάνει τα 21.787 ευρώ μαζί με τις προσαυξήσεις.









makeleio.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου