ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε τη χορηγία στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε τη χορηγία στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων

opapΑλλάζουν τα δεδομένα όσον αφορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μετά την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΟΠΑΠ με την οποία
γνωστοποιεί την έναρξη τον Ιούλιο χορηγικού προγράμματος στήριξης των ποδοσφαιρικών Ενώσεων.

Ο ΟΠΑΠ, για ακόμη μία φορά, στέκεται αρωγός του ελληνικού ποδοσφαίρου και ανακοινώνει την έναρξη του Προγράμματος Υποστήριξης τοπικών ερασιτεχνικών σωματείων ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα, αναγνωρίζοντας την κρίσιμη και δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το πρόγραμμα στηρίζει έμπρακτα περισσότερα από 3.000 τοπικά σωματεία, τα οποία είναι το κύτταρο του ποδοσφαίρου στη χώρα και αποτελούν μέλη των 53 Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων.Με γνώμονα τη δέσμευση της εταιρείας για τη συνεχή ποιοτική αναβάθμισή του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη βελτίωση των συνθηκών διεξαγωγής των αθλητικών δραστηριοτήτων, το Πρόγραμμα Υποστήριξης καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες των ερασιτεχνικών σωματείων όπως αθλητικό και ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό, καθώς και ασφαλιστική κάλυψη των παικτών κατά τη διάρκεια της προπόνησης και των αγώνων.

Το Πρόγραμμα Υποστήριξης θα ξεκινήσει τον Ιούλιο 2016 και σε αυτό θα μπορούν να ενταχθούν όλες οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, των οποίων τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δεν έχουν εκκρεμή νομικά κωλύματα.
pamebala
loading...

1 σχόλιο:

  1. Άρχισαν να τάζουν...ανόδους,επιχορηγήσεις κλπ και όλα αυτά γιατί ερχονται εκλογές τον Οκτώβριο στην ΕΠΟ. Η διαφορά ειναι στους Τέσσερις ψήφους...,δηλαδή αν λακίσουν οι δυο ερχόμαστε στα ίσα (το σκεπτικό τους...,ποιος θα κάνει κουμάντο...,κανείς).Η προηγούμενη διαφορά ήταν 36 με 17. Οι 36 Ενώσεις φίλα προσκείμενες στην Δ/ση της ΕΠΟ επιχορηγουνται κανονικά, οι δε λοιποί 17 μαλλιά,πάντα εξαιρούνταν.Η ΕΠΣ Γρεβενών την ποδ. περ. 2007-08 έδωσε για τελευταία φορά επιχορήγηση στης Ομάδες παρόλο που ήταν με τους 36. Τόσο καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή