ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Αγνώριστος ο Άκης Τσοχατζόπουλος ένα βράδυ στα επείγοντα του Γεννηματά (Φωτογραφία)





O Άκης Τσοχατζόπουλος βρέθηκε στο νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς" για χειρουργική επέμβαση στο
μάτι για καταρράκτη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της η εφημερίδας Real News όπου δημοσιοποίησε αυτές τις φωτογραφίες ο Άκης Τσοχατζόπουλος μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» σε ημέρα γενικής εφημερίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Άκης Τσοχαντζόπουλος ήταν συνοδευόμενος από ένοπλους αστυνομικούς. Ο πρώην υπουργός διαμαρτυρήθηκε στον γιατρό των φυλακών για την όραση του αριστερού του ματιού- οδηγήθηκε στον 3ο όροφο των εξωτερικών ιατρείων, όπου στεγάζεται η οφθαλμολογική κλινική.

Μάλιστα ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον συνοδεύσουν στο καρτοτηλέφωνο, που βρίσκεται στο κυλικείο του Νοσοκομείου προκειμένου να μιλήσει στη σύζυγό του, όπως και συνέβη με τη συνομιλία τους να διαρκεί περίπου 20 λεπτά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Άκης Τσοχατζόπουλος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την περασμένη Πέμπτη με τους γιατρούς να τον καθυσηχάζουν πως πρόκειται για μια επέμβαση ρουτίνας.

Σύμφωνα με την Real News ο πρώην υπουργός ρώτησε το νοσηλευτή που τον μετέφερε στο χειρουργείο με αναπηρικό καροτσάκι αν είναι καλός ο γιατρός που θα τον χειρουργήσει με τον δεύτερο να απαντά «Πολύ καλός. Μην ανησυχείς».
Το χειρουργείο διήρκεσε 50 λεπτά και έγινε 25 λεπτά πριν από τη 1 το μεσημέρι. Αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας τον επισκέφτηκε η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη μαζί με το παιδί τους.



Realnews

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου