ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Forbes: Πόσα εκατομμύρια δολάρια κέρδισε η Τέιλορ Σουίφτ σε ένα χρόνο;






Μπορεί η Κιμ Καρντάσιαν να είναι εκείνη που καλείται να
κάνει το τεύχος του περιοδικού Forbes να πουλήσει καθώς είναι εξώφυλλο ως η πλέον επιτυχημένη επιχειρηματίας των ψηφιακών καιρών μας (η Καρντάσιαν κερδίζει εκατομμύρια κυρίως μέσω του app και των Kimoji της) ωστόσο η sweetheart της ποπ Αμερικής Τέιλορ Σουίφτ είναι στην κορυφή.

Η 26χρονη τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ κατέκτησε την κορυφή της λίστας Forbes με τους 100 υψηλότερα αμειβόμενους διάσημους του κόσμου, κερδίζοντας 170 εκατ. δολάρια, κυρίως χάρη στην τεράστια επιτυχία που σημείωσε η παγκόσμια περιοδεία της "1989" που ξεπέρασε σε έσοδα ακόμη και αυτή των Rolling Stones.

Η 26χρονη τραγουδίστρια που έχει καθιερώσει τον όρο GirlSquad, έχει κάνει τη βιομηχανία του θεάματος να παραμιλάει με τους πραγματικούς ή μη έρωτες της, και καταφέρνει να κρατάει τα media απασχολημένα με τα τερτίπια της, ξεπέρασε πέρα από τους δεινόσαυρους της ροκ και το boy band One Direction που κατατάχτηκαν δεύτεροι με κέρδη που φτάνουν τα 110 εκατ. δολάρια.

Στην τρίτη θέση της λίστας, με 95 εκατ. δολάρια, κατατάχτηκε ο Aμερικανός συγγραφέαςΤζέιμς Πάτερσον, ενώ την τέταρτη θέση με 88 εκατ. δολάρια μοιράστηκαν το αστέρι των γηπέδων και ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο με την τηλεοπτική προσωπικότητα που έχει αμφισβητηθεί πολύ, τον δρ. Φιλ ΜακΓκρο.



highest
Την πρώτη δεκάδα της λίστας συμπληρώνουν ο Αμερικανός κωμικός Κέβιν Χαρτ, η Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele και ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι μαζί με τους Αμερικανούς μουσικούς παραγωγούς Χάουαρντ Στερν και Ρας Λιμπά.
Θλιβερή διαπίστωση μια κουλτούρας που καλλιεργεί και θερίζει διάσημους;
Οι εκατό υψηλότερα αμειβόμενοι διάσημοι του κόσμου συγκέντρωσαν περί τα 5,1 δισ. δολάρια προ φόρων κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, ποσό που ξεπερνάει το συνολικό ΑΕΠ της Μπελίζ,της Γκάμπια και του Μπουτάν, σχολιάζει το Forbes.





cnngreece.gr

loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου