ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν η Aντζελα Δημητρίου..







Μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι ελεγκτές, διαπίστωσαν ότι δεν είχαν
κοπεί 65 αποδείξεις. Ως εκ τούτου, πέραν του προβλεπόμενου προστίμου, επέβαλαν παράλληλα στο κέντρο και άμεσο «σφράγισμα» 48 ωρών. 


Στη συνέχεια ο έλεγχος επεκτάθηκε στο συμφωνητικό της δημοφιλούς τραγουδίστριας, όπου διαπιστώθηκε αμοιβή... με τριψήφιο ποσό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το νυχτοκάματο ήταν χαμηλότερο των 300 ευρώ, με αποτέλεσμα στο μικροσκόπιο των φοροελεγκτών να βρεθούν και τα βιβλία της  Λαίδης.
Μέσα σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων, η ΓΓΔΕ έχει φροντίσει να δώσει το στίγμα της σε διάφορες περιοχές της χώρας και δη τις πιο... τουριστικές. Είναι χαρακτηριστικό ότι, επειδή δεν κόβονταν αποδείξεις, μπήκαν αντίστοιχα 48ωρα «λουκέτα» στη Σαντορίνη, σε γνωστό κοσμηματοπωλείο αλλά και σε beach bar στην Περίσσα, σε κοσμικό μπαρ στην πόλη της Κέρκυρας, σε πάρκινγκ πολύ γνωστής ψαροταβέρνας με... υψηλή πελατεία στη Νάουσα της Πάρου, σε παραλιακό μπαρ στη Χρυσή Αμμουδιά στη Θάσο, σε τσιπουράδικο του Βόλου, σε πάρκινγκ στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, σε γνωστή ταβέρνα στην Περαία Θεσσαλονίκης, σε καφετέρια της Λάρισας (στην Πλατεία Ταχυδρομείου), ενώ η αρχή είχε γίνει σε κάβα ποτών στα Aνω Πατήσια.
Μήνυμα
Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή, το σχέδιο 30.000 ελέγχων κατά της φοροδιαφυγής, σε όλη την επικράτεια, έχει «πρωταρχικό στόχο να περάσει το μήνυμα ότι η Γενική Γραμματεία είναι παρούσα και θα είναι παρούσα σε όλη την τουριστική περίοδο». Παράλληλα έχει χαρακτηρίσει το 48ωρο λουκέτο στα καταστήματα ως «μέτρο παραδειγματισμού». Αναφορικά με ορισμένες αντιδράσεις που εκδηλώνονται από μερίδα των ελεγχόμενων επιχειρήσεων, οι αρμόδιες Aρχές είναι αποφασισμένες να σκληρύνουν τη στάση τους. Η παρεμπόδιση ελέγχου με άσκηση βίας ή απειλές, καθώς και η καθ’ υποτροπήν παράβαση, θα «τιμωρούνται» με κλείσιμο της επιχείρησης έως και 30 ημέρες.



ΜΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου