ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Φτώχεια καταραμένη! Το ακριβότερο σπίτι στο Las Vegas, είναι αυτό τού.. (ΦΩΤΟ)




Το σπίτι του είναι απλά…Μαγικό !!


Αυτό που βλέπετε δεν είναι ψευδαίσθηση, είναι απλά το νέο σπίτι του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, του πιο διάσημου και ευπώλητου μάγου των καιρών μας.

Πρόσφατα ο παγκοσμίου φήμης διασκεδαστής ξόδεψε $17.550.000 για να στεγάσει τον έρωτα του με τη νέα αρραβωνιαστικιά του Chloe Gosselin στη γειτονιά Summerilin της πόλης της Αμαρτίας, το Λας Βέγκας.


Η έπαυλη έχει έκταση 2.879 τ.μ. και περιλαμβάνει συνολικά οκτώ υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια. Επιπλέον το σπίτι διαθέτει κελάρι κρασιών, αίθουσα home cinema, ένα πλήρως εξοπλισμένο spa, ένα προσομοιωτή γηπέδου golf και ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης με μπαρ και πίστα χορού.

Το τετραώροφο οίκημα έχει deck στην ταράτσα ενώ μέσα στο οικόπεδο ο μάγος και η μνηστή του μπορούν να βρουν τη γαλήνη μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο zen κήπο. Η έπαυλη διαθέτει υπόγειο γκαράζ, ξενώνες αλλά και πισίνα υπερχείλισης.

Το σπίτι σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Swaback Partners και η ανοικοδόμηση του ξεκίνησε το 2005. Η έπαυλη ολοκληρώθηκε το 2011 και βρίσκεται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το MGM Grand Hotel and Casino, όπου και ο Κόπερφιλντ αποδεικνύει ότι είναι μάστορας των ψευδαισθήσεων.














cnn.gr

loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου