ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Αήθης επίθεση Πολάκη στην δημοσιογράφο του Alpha που... εκνεύρισε τον πρωθυπουργό (εικόνα)

Οι δημοσιογράφοι πήραν στο ψιλό τον Πολάκη..





Την δημοσιογράφο που συγκλόνισε τη ΔΕΘ και... εκνεύρισε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα
έβαλε στο στόχαστρό του ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.



Σε ανάρτησή του στο Facebook εξαπολύει αήθη επίθεση στην δημοσιογράφο του Alpha Ευαγγελία Τσικρικά, η οποία στη συνέντευξη τύπου του κ. Τσίπρα χθες στη ΔΕΘ, στην ερώτησή της, αναφέρθηκε στις απολύσεις που έρχονται στα ιδιωτικά κανάλια που κλείνουν καθώς δεν εξασφάλισαν άδεια, λέγοντάς του «σας κοιτώ στα μάτια και νιώθω ότι με απολύετε».

Ο κ. Πολάκης, χωρίς να απαντά επί της ουσίας, να εξηγεί τη θέση του για τις απολύσεις που έρχονται στα ΜΜΕ από το μαύρο στα κανάλια, επιτέθηκε στην δημοσιογράφο του Alpha χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως «θεραπαίνιδα και λιβανιστήρι των παράνομων καλαναρχών», ποστάροντας ένα κολάζ φωτογραφιών της Ευαγγελίας Τσικρικά μαζί με συναδέλφους της και στελέχη της ΝΔ,

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη έχει ως εξής: «Βρε βρε την κυρία Τσικρικα που την "απολύει" η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της. Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε ,δεν δάκρυζε ,δεν ρωτούσε αλλα ως θεραπαινιδα και λιβανιςτηρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες "οικογενειακές"φωτογραφίες».


Οι δημοσιογράφοι πήραν στο ψιλό τον Πολάκη..


Στο… ψιλό πήραν οι δημοσιογράφοι τον υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη που επιτέθηκε σε δημοσιογράφο του Alpha επειδή έκανε ερώτηση που εκνεύρισε τον Πρωθυπουργό για το κλείσιμο των καναλιών.

Την φωτογραφία του Αλέξη Τσίρα με την δημοσιογράφο του Alpha Ευαγγελία Τσιρίκα, που δημοσίευσε ο Δήμος Βερύκιος και κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, δεν άφησε ασχολίαστη ο Παύλος Πολάκης.

Σε ανάρτησή, που εξαπολύει «πυρά» στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο δημοσιογράφος του STAR Νίκος Τσιλιμπουνιδάκης απάντησε ποστάροντας την εν λόγω φωτογραφία, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να απαντά:

«Κακό φωτομοντάζ,φαίνεται από χιλιόμετρα».


Δημοσιογράφοι, που κοινοποίησαν την φωτογραφία, υπογραμμίζουν πως προέρχεται από τη γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας που έλαβε χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο τον περασμένο Ιούλιο.

Σαββοπούλου: Εχω φωτογραφία με Γεροβασίλη, γλίτωσα;
Ακολούθησε και η δημοσιογράφος του Star Ειρήνη Σαββοπούλου, που κάθονταν δίπλα στην Ευαγγελία Τσικρίκα του Alpha στην συνέντευξη Τύπου στην ΔΕΘ.


«Προς Κύριο Πολάκη: Επειδή φαντάζομαι ότι θα ψάξατε και το δικό μου το fb μήπως αυτή η φώτο με «γλίτωσε»;» έγραψε ειρωνικά η δημοσιογράφος ανεβάζοντας μια φωτογραφία της με την κυβερνητική εκπρόσωπο Ολγα Γεροβασίλη.

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου