ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γρεβενών - Δείτε τα θέματα







Καλείστε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων
65 & 67 του Ν. 3852/2010 Φ.Ε.Κ. 87/Α/2010, να προσέλθετε  στην  19η  τακτική  συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου Δήμου Γρεβενών,  που θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), με θέματα ημερήσιας διάταξης:


Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών 
Θέμα   1ο Έγκριση του 20ου σχεδίου αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2016, όπως συντάχθηκε από την Οικονομική Υπηρεσία.
Θέμα   2ο Μείωση μισθώματος δημοτικού καταστήματος στον Οικισμό Βάρης της Τ.Κ. Εξάρχου του Δήμου Γρεβενών (αίτημα Θεοδώρας Παπαγιάννη του Σωκράτη)
Θέμα   3ο Νομιμοποίηση αυθαιρέτου καταστήματος στην Τ.Κ. Λάβδας
Θέμα   4ο Τροποποίηση της αριθμ. 26/2016 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί συγκρότησης «Επιτροπής παραλαβής υλικών για α. Συντήρηση και επισκευή κτιρίων, β. Υλικών οικοδομής, γ. Λοιπού εξοπλισμού (Κασμάδες, Φτυάρια, Καρότσια, κλπ), δ. Αστικού εξοπλισμού, ε. Λοιπού υλικού, στ. Λοιπών υλικών για την Μαθητική Εστία για το έτος 2016».
Θέμα   5ο Τροποποίηση της αριθ. 108/2016 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί συγκρότησης «Επιτροπής για την παρακολούθηση και παραλαβή συγκοινωνιακού έργου Δήμου Γρεβενών περιόδου 2016-2017».
Θέμα   6ο Συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής των υπηρεσιών – εργασιών και μεταφορών σύμφωνα με το Π.Δ. 28/1980 για το έτος 2016 μόνο για τα οχήματα του Δήμου.
Θέμα   7ο Συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής για την “Προμήθεια τροφίμων και ειδών παντοπωλείου για τη Μαθητική Εστία έτους 2016”.
Θέμα  8ο Έγκριση του πρακτικού της διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη αναδόχων προμηθευτών για τις διαδρομές που δεν είχαμε συμμετοχή στον διαγωνισμό για την προμήθεια με τίτλο: “Μίσθωση μηχανημάτων για συντήρηση – βελτίωση βατότητας του δασικού οδικού δικτύου του Δήμου”
Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών
Θέμα    9ο Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: “Αποκατάσταση περιβαλλοντικά υποβαθμισμένων περιοχών”
Θέμα  10ο Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. εκτέλεσης του έργου: “Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης δυτικού τμήματος του Δήμου”
Θέμα   11ο Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. εκτέλεσης του έργου: “Επισκευή φθορών οδοστρωμάτων (ασφαλτικά) διαφόρων οδών ανατολικού τμήματος 2015”
Θέμα   12ο Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. εκτέλεσης του έργου: “Αποκατάσταση τσιμεντοστρώσεων του δυτικού τμήματος του Δήμου”
Θέμα  13ο Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. εκτέλεσης του έργου: “Αποκατάσταση τσιμεντοστρώσεων του ανατολικού τμήματος του Δήμου”
Θέμα  14ο Έγκριση μελέτης οδοποιίας με τίτλο: "Κατασκευή των οδών 652 και 653 και διαμόρφωση κυκλικού κόμβου επί της Ε.Ο. Γρεβενών - Κοζάνης"
Θέμα   15ο Γνωμοδότηση επί του Φακέλου Περιβαλλοντικού Προελέγχου του έργου: “Τροποποίηση λατομικής περιοχής “Πόρου” (περιοχή 1η) της Τ.Κ. Πόρου, του Δήμου Γρεβενών, της Π.Ε. Γρεβενών, έκτασης 533,75 στρεμμάτων”
Θέμα  16ο Παράταση μίσθωσης εκμετάλλευσης δασικών προϊόντων της συστάδας 3α του Δημοτικού Δάσους Ζιάκα
Θέμα  17ο Παράταση μίσθωσης εκμετάλλευσης δασικών προϊόντων της συστάδας 3β του Δημοτικού Δάσους Ζιάκα
Ειδικά θέματα
Θέμα  18ο Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Γρεβενών στο εταιρικό σχήμα της πρότασης με τίτλο: “Ανάπτυξη και προώθηση πολιτιστικών τουριστικών προορισμών μέσω ψηφιακών εργαλείων” και ακρωνύμιο: «IT-CULTURE» που θα υποβληθεί, στα πλαίσια του προγράμματος INTERREG IPA II CROSS-BORDER COOPERATION PROGRAMME "GREECE-ALBANIA 2014-2020"
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου