ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Κυριάκος Ταταρίδης: Επενδύσεις ώρα μηδέν

Προς κάθε αποδέκτη, ιδιαίτερα προς: Κυβέρνηση- Περιφέρεια- Δήμους





Ξεκινάει το νέο Leader μέσου του νέου κοινοτικού επιχειρησιακού προγράμματος επενδύσεων και δυστυχώς, «στραβώνει» για
πρώτη φορά σε όλα αυτά τα χρόνια που γίνονται επενδύσεις στον Νομό μας μέσω Κοινοτικών πρωτοβουλιών.
Η εμπειρία μου λέει πως ότι έγινε μέχρι τώρα, οφείλεται στη θέληση και το πάθος τοπικών επενδυτών που έδωσαν μια εικόνα σημαντικής οικονομικής κίνησης σε πολλούς τομείς της δημόσιας ζωής του τόπου μας.Στον τομέα του τουρισμού οι επενδύσεις μέσω LEADER και ΟΠΑΧ κίνησαν το ενδιαφέρον συμπατριωτών μας που ρίσκαραν και κατάφεραν να κατασκευάσουν σύγχρονες μονάδες και κάλυψαν με τον καλύτερο τρόπο τις τουριστικές απαιτήσεις του Νομού και ιδιαίτερα της περιοχής της Βασιλίτσας.
Θα περίμενε κανείς να έχουμε μια επανάληψη αλλά και ακόμη πιο ευνοϊκή πρόταση για νέες πρωτοβουλίες και φυσικά για εκσυγχρονιστικές προτάσεις στις ήδη υπάρχουσες μονάδες. Η λογική του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που δεν καταλαβαίνει τίποτε από επενδύσεις, εξάλλου τις μισούν, είναι να κάνει και εδώ περικοπές μειώνοντας τις επιχορηγήσεις από το 60% στο 35%. Η καταστροφική τους συμπεριφορά απλώνεται πλέον παντού στην οικονομική ζωή της χώρας και δεν μπορούν να εκτιμήσουν ότι με οποιαδήποτε μείωση των ποσοστών επιχορηγήσεων θα οδηγήσουν στην αποτροπή νέων πρωτοβουλιών στο χώρο των επενδύσεων. Εξάλλου, όλες οι επενδύσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν οφείλονται τόσο στο ενθαρρυντικό μπόνους των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων όσο και στην προσωπική πρωτοβουλία δικών μας επαγγελματιών που τόλμησαν να αξιοποιήσουν την νέα, τότε, πρόκληση για την τουριστική ανάπτυξη του Νομού, παρόλο που στη συνέχεια αναγκάστηκαν να προσφύγουν και σε δυσβάσταχτο δανεισμό γιατί πολλές απρόβλεπτες δαπάνες ανέβασαν κατά πολύ το τελικό κόστος των επενδύσεών τους.
Απευθύνομαι, έτσι, στον κ. Βουλευτή του Νομού και στον κ. Περιφερειάρχη να κατανοήσουν τη σημασία του προβλήματος και να δείξουν άμεσα το ενδιαφέρον τους, να προβούν σε ταχύτατες κινήσεις για να προλάβουν το μεγάλο κακό που θα προκύψει αν αυτά που φημολογούνται για χαμηλές επιχορηγήσεις τελικώς εφαρμοστούν. Σε αυτή την περίπτωση ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.
Κύριε Βουλευτή και κύριε Περιφερειάρχη ήρθε η ώρα να δείξετε την αξία σας για το αν τα αξιώματα είναι εργαλεία κοινωνικής προσφοράς ή μέσα για μια καλή ζωή με γιορτές και πανηγύρια. Οι εποχές είναι σκληρές και τα παλικάρια στα δύσκολα δείχνουν το ανάστημά τους.

Μετά τιμής
Κυριάκος Ταταρίδης
Πρώην Βουλευτής Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου