ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ολόγυμνη γυναίκα έκανε... βόλτα στους δρόμους της πόλης





Η βρετανική αστυνομία έχει ανακοινώσει πως θα ενισχύσει τις προσπάθειες της προκειμένου να συλληφθούν όσοι πολίτες προσβάλουν τη δημόσια ...

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει μια φωτογραφία μιας άγνωστης γυναίκας, η οποία αποφάσισε να περπατήσει στους δρόμους της βρετανικής πόλης Ντόνκαστερ, χωρίς να φοράει τίποτα.


Η ξανθιά γυναίκα, μάλιστα, φαίνεται πως πέρασε κοντά από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, αλλά και έξω από μια εκκλησία και ένα μουσείο.



Ένας από τους περαστικούς, που συνάντησε τη γυναίκα στο δρόμο, την τράβηξε μια φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη λεζάντα: «Μια πανέμορφη μέρα για μια βόλτα στην οδό Chequer».

Αυτό, ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό «κρούσμα» γυμνιστών στην Αγγλία, καθώς πριν λίγο καιρό ένα ζευγάρι στο νότιο Γιορκσάιρ εθεάθη από έναν ανυποψίαστο περαστικό να κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο.


Η βρετανική αστυνομία φαίνεται πως είναι ενήμερη σχετικά με το πρόβλημα, καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο ανακοίνωσε πως θα ενισχύσει τις προσπάθειες της προκειμένου να συλληφθούν όσοι πολίτες προσβάλουν τη δημόσια αιδώ.

loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου