ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Ανατροπή σοκ στο Μπρούσκο: Τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αχιλλέα – Μελίνας!





Η Μελίνα με τον Αχιλλέα ζουν έναν πραγματικό εφιάλτη, καθώς η αστυνομία έχει αρχίσει να ψάχνει όλο και πιο πολύ την ...υπόθεση με το πτώμα στο οινοποιείο του Σήφη. Και μέσα σε όλα αυτά, μια γυναίκα έρχεται να ταράξει περισσότερο την κατάσταση αλλά και τη σχέση τους. Διαβάστε στο Youweekly.gr τι θα δούμε στην 4η σεζόν της αγαπημένης μας σειράς. Πηγή μας αυτή την φορά είναι το περιοδικό «TiVi Σίριαλ» που φέρνει τα πάνω-κάτω με τις αποκλειστικότητές του…

Από την Μαρία Μεταξητινού…

Η συγκεκριμένη γυναίκα παρακολουθεί από τα Χανιά όλα όσα έχουν γίνει αλλά και το ίδιο το ζευγάρι. Ο Αχιλλέας έχει αντιληφθεί την παρουσία της, αλλά δεν έχει δώσει σημασία.
Μόλις κάπως ηρεμούν τα πράγματα, ο Αχιλλέας με τη Μελίνα πάνε ένα ταξίδι στη Βαρκελώνη. Ο Αχιλλέας λέει στη Μελίνα ότι το ταξίδι αυτό αποσκοπεί στο να ηρεμήσει μετά από όλη αυτή την πίεση: «Αγάπη μου, σε παρακαλώ, όλα τελείωσαν. Ενα κακό όνειρο ήταν, ξέχασέ το!». Η Μελίνα τον κοιτάζει με αγάπη, τον αγκαλιάζει: «Αχιλλέα μου, σε λατρεύω. Αν ήξερα από την αρχή ότι θα αντιδρούσες έτσι, δεν θα σου είχα κρύψει τίποτα», του λέει και χαμογελάει γεμάτη ευτυχία. Το ζευγάρι περπατάει στην όμορφη Βαρκελώνη και δείχνει σαν να έχει αφήσει πίσω του όλα τα προβλήματα. Ομως ένα ζευγάρι μάτια παρακολουθεί όλες τους τις κινήσεις.Ο Αχιλλέας στριμώχνει την Χαρά στην γωνία!


Η ίδια κοπέλα, αυτή που τους παρακολουθούσε στα Χανιά, η Χαρά, είναι τώρα εκεί στη Βαρκελώνη και δεν τους αφήνει από τα μάτια της. Ωστόσο, ο Αχιλλέας αντιλαμβάνεται και πάλι την παρουσία της: «Μελίνα, μην αντιδράσεις, κάποια μας παρακολουθεί», της λέει και η Μελίνα τον κοιτάζει στα μάτια γεμάτη τρόμο. Το ζευγάρι περπατάει και στη στροφή κρύβεται σε μια γωνία. Μόλις στρίβει και η Χαρά, ο Αχιλλέας την αρπάζει από τον μπράτσο και τη στριμώχνει στον τοίχο: «Λέγε τι θέλεις από μας. Ποια είσαι και γιατί μας παρακολουθείς;».
Αυτή τους κοιτάζει και με ψυχρό βλέμμα τους λέει: «Ξέρω τι έχει γίνει, ξέρω τα πάντα και θα σας καταστρέψω». Η Μελίνα αρχίζει να τρέμει και ο Αχιλλέας την ταρακουνάει λέγοντάς της: «Μας εκβιάζεις;».Η Χαρά αδερφή του θύματος!

Η Χαρά δεν είναι άλλη από την αδελφή του θύματος. Το πτώμα ανήκει στον αδελφό της και ξέρει με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε εκείνο το μοιραίο βράδυ στο οινοποιείο του Σήφη. Ο σκοπός φυσικά είναι να τρομοκρατήσει τον Αχιλλέα και πιο πολύ τη Μελίνα, ώστε να τους αποσπάσει όσο πιο πολλά χρήματα μπορεί για να μη μιλήσει. Η Μελίνα όμως είναι αντίθεση στο να υποκύψουν στις απειλές και τους εκβιασμούς της. Ετσι λέει στον Αχιλλέα: «Επρεπε να με είχες αφήσει να πάω στην αστυνομία να μιλήσω. Τώρα έχουμε βρεθεί ακόμα πιο πολύ μπλεγμένοι». Ο Αχιλλέας προσπαθεί για μια ακόμα φορά να την ηρεμήσει και παράλληλα να δείξει στη Χαρά ότι δεν τη φοβούνται: «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, η Μελίνα είναι αθώα και το ξέρεις», της λέει, αλλά η Χαρά προσπαθώντας να σπείρει ζιζάνια και να τους χωρίσει ώστε να μην είναι ενωμένοι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, του απαντάει: «Είσαι σίγουρος γι’ αυτό που λες; Πιστεύεις ότι η γυναίκα σου σού τα έχει πει όλα;». Ο Αχιλλέας γίνεται έξαλλος: «Τι θέλεις να πεις;». Η Χαρά τον κοιτάζει και του λέει ψυχρά: «Σου έχουν πει ψέματα. Και οι δύο»!
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου