ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Δέκα ταινίες με σκηνές πραγματικού σ ε ξ




Πολλές ταινίες της μεγάλης οθόνης αναπαριστούν το
σεξ. Παρόλα αυτά υπάρχουν και ταινίες στις οποίες ηθοποιοί και κομπάρσοι προχωρούν σε πραγματικές σεξουαλικές περιπτύξεις προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν, να κολάσουν, ή απλά να σοκάρουν το κοινό.

Η τέχνη μιμείται τη ζωή, λοιπόν, και οι παρακάτω δέκα ταινίες συμπεριλαμβάνουν σκηνές πραγματικού σεξ. Απολαύστε... υπεύθυνα.


10. Caligula
H ταινία της δεκαετίας του '70 ήταν η πρώτη φορά που γνωστοί ηθοποιοί έκαναν πραγματικό σεξ, με τις πορνογραφικές (και όχι μόνο) σκηνές να "γεμίζουν" την ταινία, η οποία, πάντως, δεν εντυπωσίασε.
sex1
9. All About Anna
Φιλμ παραγωγής του γνωστού και μη εξαιρετέου Lars Von Trier η οποία αποτελεί και, θα έλεγε κανείς, "πρόλογο" για το Nymphomaniac. Πολλές σκηνές σεξ και αυτοϊκανοποίησης τις οποίες οι ηθοποιοί έπρεπε να κάνουν μπροστά στην κάμερα
sex2
8. The Brown Bunny
H ηθοποιός Chloë Sevigny κάνει ζωντανά στοματικό έρωτα στον συμπρωταγωνιστή της Vincent Gallo.
sex3
7. Nymphomaniac
Άλλη μία ταινία του Lars Von Trier o oποίος και πάλι είχε συνταράξει την κοινή γνώμη. Αν και λέγεται πως οι πασίγνωστοι ηθοποιοί έκαναν πραγματικά σεξ, ντουμπλαρίστηκαν από άλλους στις σκηνές με... την ολοκλήρωση.
sex4
6. Lie With Me
Lee Smith και Eric Balfour σε πολύ ρεαλιστικές σκηνές σεξ, που τελικά αποδείχθηκε πως ήταν... πραγματικό σεξ.
sex5
5. Litte Ashes
Ο "γόης" των ταινιών Twilight, Robert Pattinson παραδέχθηκε πως η σκηνή της αυτοϊκανοποίησής του ήταν πραγματική αφού απλά δεν μπορούσε να το υποκριθεί.
sex6
4. Sweet Sweetback's Badasssss Song"
Το 1971 ο Melvin Van Peebles πήρε μέρος σε πραγματικό σεξ (από το οποίο κόλλησε και μία περαστική αρρώστια) στην ταινία.
sex7
3. Pink Flamingos
Η καλτ ταινία του John Waters του 1972 η χαρακτήρας της Divine και ο "υιός" της Crackers εμπλέκονται σε πραγματική σκηνή σεξ αιμομικτικού περιεχομένου. Ο στοματικός έρωτας είναι αληθινός.
sex8
2. Baise-Moi
Η ταινία αποτελείται από πλειάδα πορνογραφικών σκηνών, κάτι που ώθησε κριτικούς να κατατάξουν την ταινία σε απλή Πορνογραφία.
sex9
1. 9 Songs
Μία από τις χειρότερες σκηνές σεξ στην ιστορία του κινηματογράφου, η οποία ήταν πραγματική, μεταξύ των ηθοποιών Kieran O'Brien και Margo Stilley.
sex10



newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου