ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Φωτογραφία, την έκραξαν άσχημα. Δείτε την Ολόκληρη και Πείτε μας τη Γνώμη σας!





Η Laura De, μία νεαρή γυναίκα από το Βέλγιο, έγινε διάσημη στο διαδίκτυο όταν ανέβασε μία φωτογραφία της στην οποία έδειχνε τις τρίχες της μασχάλης της! Η ανάρτηση έγινε viral και μαζί με την δημοσιότητα αντιμετώπισε και πολλές προσβολές.



Ενοχλημένη από αυτή την επίθεση που δέχτηκε, αποφάσισε να αντιδράσει με μία ανάρτηση που ονόμασε ΕΙΡΗΝΗ. Χωρίς να την πτοήσουν, κατάφερε να περάσει αυτό που ήθελε, χωρίς να εκφράσει καθόλου μίσος προς αυτούς που την ενοχλούσαν. “Η αγάπη και η υπομονή είναι οι λέξεις κλειδιά στην μάχη αυτή,” είπε.
Πάντα θα υπάρχουν τραμπούκοι στο διαδίκτυο. Παρόλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως στην κοινωνία μας το να μην έχεις τρίχες είναι το αποδεκτό. Το να μην ξυρίζεσαι συχνά θεωρείται ανάρμοστο ή κακό.
“Συχνά μου λένε πως δεν χρειαζόμαστε φεμινισμό στο Βέλγιο ή στη Γαλλία πια και πως οι γυναίκες έχουμε αρκετά δικαιώματα. Προφανώς, όλη αυτή η επίθεση δείχνει πως δεν είναι έτσι τα πράγματα.”
24
Τελικά, όλοι μας μεγαλώσαμε με μία εικόνα της ιδανικής γυναίκας στο μυαλό μας και οτιδήποτε πέρα από αυτή την εικόνα μας προκαλεί σοκ. Αλλά εάν το σκεφτούμε λίγο καλύτερα, η αποτρίχωση μόνο φυσική δεν είναι: είναι επίπονη, προκαλεί ερεθισμούς, κοψίματα και εγκαύματα. Από αυτή την οπτική, η τρέλα έχει όντως γίνει το φυσιολογικό!
 
Χρειάζεται πολύ κουράγιο για να εκθέσεις τον εαυτό σου στους άλλους. Η Laura ξέρει πολύ καλά πόσο αδίστακτο μπορεί να γίνει το διαδίκτυο, αλλά παρόλα αυτά αποφάσισε να δείξει σε όλους πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να είσαι γυναίκα.
“Είμαι ένα κορίτσι που αποφάσισε να κάνει ότι θέλει με το σώμα της. Όπως κάνουν και τα αγόρια.”
Σε μία άλλη της ανάρτηση, λέει πως δεν είναι αντίθετη στην αποτρίχωση, απλά θέλει να τονίσει τη σημασία της προσωπικής επιλογής. Η επανάσταση ξεκινάει από την εξάλειψη της ντροπής.
Κάποιες γυναίκες κάνουν αποτρίχωση, άλλες προτιμούν κουρευτικές μηχανές. Υπάρχουν και άλλες βέβαια που δεν πειράζουν τρίχα. Ότι και να επιλέξετε, η επιλογή αφορά εσάς. Κανείς δεν θα έπρεπε να επιλέγει με βάση τον φόβο της επίκρισης.
27
Η Laura αντιμετώπισε τον κόσμο με ένα λαμπερό χαμόγελο. Είπε: “Γιατί το χαμόγελό μου δείχνει το πόσο αγαπάω τη ζωή <3.”
Το πιο ευγενικό είδος επανάστασης!



hefty.co

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου