ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Μητέρα μικρής Άννυς: Δεν αντέχω να έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο




"Δεν αντέχω να έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο με αυτό που έκανε στο παιδί μου" ήταν ...
τα λόγια της μητέρας της μικρής Άννυς που κάθεται και αυτή σήμερα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Ζήτησε μάλιστα να μην καθίσει δίπλα στον βιολογικό πατέρα του παιδιού, Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ.
Συγκεκριμένα, μετά την εκφώνηση των κατηγορουμένων η γυναίκα κάθισε δίπλα στον 27χρονο, με τον συνήγορό της Στ. Γεωργίου να ζητά να καθίσει ανάμεσα τους ένας αστυνομικός. "Η κατηγορούμενη να καθίσει δίπλα στον πατέρα που κατηγορείται ότι έκανε ότι έκανε στο παιδί της; Δεν πρόκειται να γίνει η δίκη έτσι..." είπε ο συνήγορος, προσθέτοντας: "Δεν γίνεται να παραμείνει εδώ και να υποφέρει". Πρόεδρος: Αισθάνεστε ότι πιέζεστε; Έχετε πρόβλημα να καθίσετε δίπλα στον κατηγορούμενο; Καυηγορούμενη: Δεν αντέχω να έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο με αυτό που έκανε στο παιδί μου.
Τελικά , οι θέσεις άλλαξαν και ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι κάθισαν οι δυο συγκατηγορούμενοι τους και η μεταφράστρια. Σύμφωνα με το news247, με την έναρξη της διαδικασίας η υπεράσπιση του 30χρονου Νασίφ Αχμέντοφ υπέβαλε ένσταση καθώς δεν έχει μεταφραστεί το παραπεμπτικό βούλευμα στην βουλγαρική γλώσσα. Η συνήγορος έκανε λόγο για απόλυτη ακυρότητα του βουλεύματος υπογραμμίζοντας πως με αυτό τον τρόπο παραβιάζονται τα δικαιώματα του κατηγορουμένου. 




usay.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου