ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

O 28χρονος που αγάπησε τα blues και πήρε το 49% του περιοδικού Rolling Stone






Η πώληση μεγάλου μέρους του περιοδικού Rolling Stone ξεκίνησε με
μία casual συνάντηση μεταξύ ενός γόνου εκ των πιο πλούσιων οικογενειών της Ασίας και το γιο του Jann Wenner.



Ένας κοινός φίλος είχε προτείνει μία συνάντηση μεταξύ των Kuok Meng Ru, φανατικό των blues και γιο του πάμπλουτου Kuok Khoon Hong, και του Gus Wenner, του 26χρονου μελλοντικού κληρονόμου μία επιχείρησης που χτίστηκε γύρω από το θρυλικό περιοδικό Rolling Stone του πατέρα του. Οι δύο νέοι, οι οποίοι είναι ηλικιακά κοντά βρήκαν πολλά κοινά για τις κιθάρες και τον Bob Dylan. Και οι δύο είχαν μπάντες ως έφηβοι. Επίσης, και οι δύο ήθελαν να ξεκινήσουν δικές τους ψηφιακές εταιρείες που δε θα έχουν σχέση με τους γονείς τους.

Ξεκίνησαν, λοιπόν να μιλούν γι αυτές τις ιδέες. Ο 28χρονος ιδρυτής της BandLab Technologies βρισκόταν ήδη σε καλό σημείο, αγοράζοντας κομμάτια μίας επιχείρησης τα οποία πίστευε πως κάποια στιγμή θα επηρεάζουν ολόκληρη την μουσική βιομηχανία. Ο Αμερικανός φίλος του ήθελε να δημιουργήσει μία ψηφιακή στρατηγική για τη Wenner Media, η οποία έχει και τα περιοδικά Us Weekly και Men's Journal, και η οποία προσπαθεί να επιβιώσει την εποχή της ψηφιακής δημοσιογραφίας.

Δεκαπέντε μόνο μήνες με τηλέφωνα και συναντήσεις χρειάστηκαν στον Kuok πριν καταφέρει και αδράξει το 49% του διάσημου περιοδικού. Έγινε, αυτομάτως, ο πρώτος εξωτερικός μέτοχος του περιοδικού στην ιστορία των 49 ετών του. Ο Kuok θα βρίσκεται στο τιμόνι της Rolling Stone International η οποία θα έχει τα γραφεία της στη Σιγκαπούρη. Η οικογένεια των Wenner πιστεύει πως ο Kuok θα τους βοηθήσει στο να εισέλθουν στην πολλά υποσχόμενη αγορά της Ασίας.



Πολλά εξαρτώνται στη στρατηγική που θα ακολουθήσει ο Kuok για την είσοδο στην αγορά η οποία "χορταίνει" από K-Pop (κορεατική Pop), J-Pop (ιαπωνική Pop) και άλλες εγχώριες μουσικές.

Ο πατέρας του Kuok ήταν αυτός που τον σύστησε στον Eric Clapton. Μετά μεταπήδησε στον B.B. King, και αγάπησε την blues guitar. O Robert Kuok, πατέρας του νέου μετόχου του Rolling Stone είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, με περιουσία που υπολογίζεται στα 13,5 δισ. δολάρια.

newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου