ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Κοζανίτης ο 20χρονος που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων – Εκβίαζε 12χρονη





Σύμφωνα με
τις πληροφορίες του Kozanimedia, o 20χρονος που συνελήφθη και κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων, καθώς φέρεται να εκβίαζε 12χρονο κορίτσι, κατάγεται και ζει στην Κοζάνη.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία της μητέρας 12χρονης, σύμφωνα με την οποία άγνωστος χρήστης, που συνομιλούσε με την κόρη της σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, την έπεισε να του αποστείλει γυμνές της φωτογραφίες, προσποιούμενος ότι είναι συνομήλικο της κορίτσι.



Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα ο δράστης δημοσίευσε τις φωτογραφίες στην ίδια ιστοσελίδα, ενώ επιπλέον απειλούσε την ανήλικη με νέα δημοσίευση, προκειμένου να του αποστείλει και άλλες φωτογραφίες.

Τα καταγγελλόμενα τέθηκαν υπόψη της αρμόδιας Εισαγγελίας και παραγγέλθηκε στη Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας, η διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης.

Στο πλαίσιο αυτό διενεργήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα των ψηφιακών στοιχείων – δεδομένων από την οποία ταυτοποιήθηκαν γεωγραφικά τα ηλεκτρονικά ίχνη στην οικία του 20χρονου σε περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

kozanimedia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου