ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Δημιουργήθηκε το ανδρικό χάπι αντισύλληψης – Τα πλεονεκτήματά του



Το αντισυλληπτικό χάπι είναι
εδώ και χρόνια γνωστό, με αρκετές γυναίκες να το προτιμούν έτσι ώστε να αποφεύγουν τα... απρόοπτα. Για τους άνδρες ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη μέθοδος.
Οι επιστήμονες ανά καιρούς έχουν εργαστεί πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Ως τώρα όμως, όλες οι προσπάθειες που έγιναν απέτυχαν, καθώς δεν μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστο το ορμονικό σύστημα των ανδρών. Πλέον ωστόσο φαίνεται πως το ανδρικό χάπι αντισύλληψης είναι πιο κοντά από ποτέ.
Σε μια νέα έρευνα που προέκυψε, Βρετανοί επιστήμονες ισχυρίζονται πως βρήκαν τον κατάλληλο τρόπο να εμποδίσουν το «κολύμπι» του σπέρματος των ανδρών, κάνοντας τους προσωρινά στείρους. Επιβραδύνοντας, ή ακόμα και σταματώντας, το ταξίδι του σπέρματος, αποκλείεται το ενδεχόμενο μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Πώς όμως μπορεί να συμβεί αυτό;
Οπως εξηγούν οι ερευνητές, συγκεκριμένα πεπτίδια θα διεισδύουν στα κύτταρα, δημιουργώντας ενώσεις αμινοξέων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αλλάξουν την κινητικότητα του σπέρματος. Η συγκεκριμένη μέθοδος φαίνεται πως έχει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με τις ήδη υπάρχουσες.
Το ανδρικό χάπι αντισύλληψης θα είναι... ταχείας δράσης. Ο άνδρας θα μπορεί να το παίρνει λίγες ώρες ή ακόμα και μερικά λεπτά πριν από την ερωτική επαφή, ενώ η επίδραση του θα φεύγει μετά από λίγες μόλις ημέρες, με τον άνδρα να γίνεται ξανά γόνιμος.


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου