ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη πορνοστάρ στον κόσμο η Ίνα!




Η επίσημη ψηφοφορία για τα DDF Awards, δηλαδή τα ετήσια βραβεία για πορνοστάρ που διοργανώνει το μεγάλο ευρωπαϊκό δίκτυο παραγωγής ταινιών DDF, ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ. Μια πορνοστάρ από την Ελλάδα, η Ίνα, κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών, φέρνοντας στη χώρα μας για πρώτη φορά μια τέτοια διάκριση.

Η ψηφοφορία η οποία είχε ξεκινήσει στις 29 Αυγούστου αφορούσε επτά συνολικά (γυναικείες) κατηγορίες -Newcome Sex Goddes (όπου συμμετείχε η Ίνα), Glamour Sex Goddess, Busty Sex Goddess, Hardcore Sex Goddess, Foot Fetish Sex Goddess, BDSM Sex Goddess και MILF Sex Goddess-, με τέσσερις υποψήφιες πορνοστάρ στην καθεμιά. Η Ίνα, μάλιστα, μαζί με την οποία είχαμε περάσει ένα 24ωρο πριν λίγο καιρό (μαζί και με τον σύζυγο και παρτενέρ της στις ταινίες, Τεό), κατόρθωσε να συγκεντρώσει όχι μόνο τις περισσότερες ψήφους στην κατηγορία της αλλά και συνολικά στον διαγωνισμό, από όλες τις κατηγορίες, κάτι που την έκανε αυτόματα τη μεγάλη φετινή νικήτρια του διαγωνισμού.

«Οι 28 εντυπωσιακές παρουσίες έτυχαν μεγάλη ανταπόκρισης από τους θαυμαστές τους. Στα μάτια μας, είναι όλες νικήτριες και ανυπομονούμε να κάνουμε νέες ταινίες μαζί τους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μarketing Director των DDF, Paul Acevado.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την ίδια δήλωσε πολύ χαρούμενη, τόσο αυτή όσο και ο σύζυγός της, δίνοντας την υπόσχεση για περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

Η Ίνα θυμίζουμε ότι έγινε γνωστή πριν μερικά χρόνια μέσα από τις ταινίες της Sirina και είχε θέσει από την αρχή της καριέρας της ως στόχο-όνειρο την οικοδόμηση μιας διεθνούς καριέρας, η οποία ήδη έχει ξεκινήσει με τα πρώτα της βήματα στην Αμερική, μαζί με τον Τεό.



Η Ίνα άφησε πίσω της ονόματα όπως Alison Tyler, Anissa Kate, Dolly Fox, Kayla Green, Kira Queen, Nikita Bellucci, Tina Kay, Rose Valerie -η οποία ήταν η βασική ανταγωνίστριά της στην κατηγορία της-.και πολλές ακόμη διάσημες, κορυφαίες πορνοστάρ που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή.
vice.com
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου