ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Ραχήλ Μακρή: Η Μπεκατώρου δεν αναγνωρίζεται πλέον από τις πλαστικές




Δεν έχει τέλος από ότι φαίνεται η
κόντρα ανάμεσα στην Ραχήλ Μακρή και την παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου. Η κα. Μακρή η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «La BiriBiri» σχολιάζοντας τις δηλώσεις της παρουσιάστριας που είχε πει πως το μάτι της πολιτικού έχει πέσει και χρειάζεται βλεφαροπλαστική, σχολίασε: «Προφανώς το γνωρίζει από τον εαυτό της γιατί δεν αναγνωρίζεται πλέον από τις πλαστικές που έκανε. Είναι πάρα πολύ κακό να μη θυμάσαι από πού έχεις ξεκινήσει, της δόθηκε η ευκαιρία και τώρα νομίζει κι αυτή πως είναι μεγάλη παρουσιάστρια».


Ολα ξεκίνησαν πέρυσι όταν η Ραχήλ μιλώντας στην εκπομπή «Καλημερούδια», ανέφερε: «Δεν την βλέπω την Ελένη Μενεγάκη, αν και τη συμπαθώ γιατί την έβλεπα μικρή, την έβλεπε η γιαγιά μου πολύ. Αλλά μιλάω για αιώνες πριν, χωρίς να θέλω να πω για τις ηλικίες γιατί ήταν πολύ νέα στο ξεκίνημά της».
Η Μαρία Μπεκατώρου υπερασπιζόμενη την Ελένη Μενεγάκη είχε δηλώσει: «Τώρα θα μιλήσω! Η Ραχήλ Μακρή -με συμφέρει που δεν είναι στη Βουλή γι’ αυτό μιλάω- που το μάτι αυτό έχει πέσει και χρειάζεται κάποια βλεφαροπλαστική, τολμά και μιλά για την Ελένη Μενεγάκη; Πόσο χρονών είναι η Ραχήλ Μακρή; Την έβλεπε τη Μενεγάκη με τη γιαγιά της; Μα είναι δυνατόν; Το έκανε επίτηδες νομίζω». 




iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου