ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Ο Σύρος πρόσφυγας που θέλει να γυρίσει πίσω –Πλαστικός χειρουργός με Rolex και ακριβή ζωή (εικόνες)



Μια διαφορετική περίπτωση πρόσφυγα απασχολεί την Αγγλία τις τελευταίες ώρες αφού ο
Αμπντουλκαντέρ Ματζέντ Αλ Ζουέμπι εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στη Συρία μιας και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο κόστος ζωής της χώρας.


Ο πλαστικούς χειρουργός από το Χαλέπι, άφησε πίσω του μια καλή ζωή λόγω του πολέμου. Με εισόδημα 6.000 δολαρίων και πελατολόγιο εξαιρετικό, είχε εξασφαλίσει ένα συγκεκριμένο στιλ και τρόπο ζωής.
Ωστόσο ο πόλεμος άλλαξε τη ζωή του, όπως και εκατομμυρίων συμπατριωτών του. Αναγκάστηκε να αφήσει τον τόπο του, και τις τελευταίες εβδομάδες βρέθηκε από την κόλαση του Καλαί, στην Αγγλία, όπου όμως δυσκολεύεται ακόμη περισσότερο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Αρχές έχουν πάρει το γερμανικό διαβατήριο που έχει και θα του το επιστρέψουν σε έξι μήνες, έπειτα από την ταυτοποίηση στοιχείων που πρέπει να γίνει. Ο ίδιος έχει ζητήσει πολιτικό άσυλο για το λόγο αυτό ισχυρίζεται πως δεν μπορεί να γίνει δεκτός σε καμία δουλειά.
Αναγκάστηκε μάλιστα να πουλήσει το πανάκριβο ρολόι Rolex προκειμένου να πληρώσει τη διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία μεγάλων αλυσίδων, στα οποία κατόρθωνε να κλείσει δωμάτιο επειδή είχαν τα στοιχεία του από τα ξενοδοχεία ίδιων εταιρειών στη Συρία.
Εχοντας φτάσει στα όριά του, δημιούργησε φασαρία έξω την οργάνωση που έχει υπό την ευθύνη της την ομαλή διαμονή των προσφύγων, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από την αστυνομία.
Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς να τον αφήσουν να γυρίσει πίσω αφού δεν μπορεί να ζήσει στο Λονδίνο ενώ δεν μπορεί να μείνει σε φθηνότερα ξενοδοχεία γιατί τα κρεβάτια είναι χάλια όπως και το φαγητό.
Ο γιατρός παραδέχθηκε ότι πέρασε από την Τουρκία στην Ελλάδα κάνοντας χρήση του γερμανικού διαβατηρίου του και από εκεί έφτασε στο Καλαί ενώ προτρέπει όσους θέλουν να βρεθούν στην Αγγλία, να το σκεφτούν πολύ καλά.


iefimerida.gr

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου