ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Επιστολή παραίτησης προς Λεβέντη με Κανάλι 67, πίτσες και Αννίτα Πάνια!





Συρρικνώνεται ολοένα και περισσότερο η Ενωση Κεντρώων, με τον Βασίλη Λεβέντη  να βλέπει έναν έναν τους πρώην στενούς συνεργάτες του να
περνούν την πόρτα της εξόδου από το κόμμα. Οι συνεχείς κωλοτούμπες και η ταχύτατη αλλαγή θέσεων του προέδρου του κόμματος, αναλόγως με το προσωπικό του όφελος, αναγκάζουν τα περισσότερα από τα σοβαρά στελέχη του να αναζητήσουν άλλη πολιτική στέγη.



Τελευταίο κρούσμα, η παραίτηση του πολιτευτή Αττικής Νίκου Γεωργίου, ο οποίος δηλώνει ότι επέλεξε να αγωνιστεί δίπλα στον Βασίλη Λεβέντη «συνειδητά, πιστεύοντας στο ηθικό πλεονέκτημα του προέδρου και στην καθαρότητα των λόγων του για ένα καλύτερο αύριο στην πατρίδα μας, η οποία μαστίζεται από τη λαίλαπα της μνημονιακής κρίσης». Τελικά, όπως διαπίστωσε με λύπη και οργή ταυτόχρονα, «το ηθικό πλεονέκτημα του προέδρου ήταν παρόμοιο με το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς, αφού μπροστά στην ιδέα της συμφιλίωσης με τους κυβερνώντες και το γλυκό κοίτασμα μιας υπουργικής καρέκλας όλα τα εννιά σημεία τα πήρε ο άνεμος και τα σκόρπισε».

Ο Βασίλης Λεβέντης, κατά το πρώην στέλεχός του, πρόδωσε την εμπιστοσύνη του ιδίου και πολλών άλλων συναγωνιστών του και για έναν άλλον σημαντικό λόγο. Για να τους πείσει να συμμετάσχουν και να καταρτίσουν τα ψηφοδέλτιά του για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, δεσμεύτηκε και τους έβαλε μάλιστα να υπογράψουν ότι κάθε βουλευτής θα παραιτείται ανά εξάμηνο χάριν του επόμενου. Και ο Νίκος Γεωργίου, ως έκτος επιλαχών βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Περιφέρειας Αττικής, είχε βάσιμες ελπίδες, εάν τελικά η κυβέρνηση παραμείνει σταθερή και στη θέση της να καταλάβει βουλευτική έδρα. «Βέβαια, για να προλάβω τις Κασσάνδρες που θα πουν ότι όλο αυτό το κάνω επειδή καιγόμουν να γίνω βουλευτής, με υπεύθυνη δήλωση είχα παραιτηθεί της βουλευτικής μου αποζημίωσης» δηλώνει. Και καταλήγει ο πρώην πολιτευτής της Ενωσης Κεντρώων:

«Κύριε Βασίλη Λεβέντη, είσαι ένας πολιτικός απατεώνας! Η θέση σου είναι στο Κανάλι 67, να σου στέλνουνε πίτσες, εκεί θα καταλήξεις πάλι! Μας έπεισες να σε ακολουθήσουμε. Εχουμε και εμείς το μερίδιο ευθύνης μας βέβαια γιατί επιτρέψαμε σε έναν γραφικό, έναν γελοίο τύπο, έναν τύπο για την Αννίτα Πάνια, τον βάλαμε μέσα στο Κοινοβούλιο και τον κάναμε πολιτικό αρχηγό. Σύντομα θα επιστρέψεις εκεί που ανήκεις, στην Αννίτα και στις υπόλοιπες σατιρικές εκπομπές».



dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου