ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Αυτή είναι η λεία της σπείρας των Ρομά: Πολυτελή αυτοκίνητα, πανάκριβα κοσμήματα και πολλές χιλιάδες ευρώ (φωτό)




Ίσως πρώτη φορά στη ζωή τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είδαν μπροστά τους τόσα πολλά και ακριβά κοσμήματα
αλλά και πακτωλό χρημάτων, κ τη ''λεία'' δηλαδή της σπείρας των Ρομά που δρούσε ανενόχλητη, μέχρι την προηγούμενη Τετάρτη, σε όλη την Ελλάδα ξαφρίζοντας βίλες επωνύμων και επιχειρηματιών.


Πανάκριβα αυτοκίνητα μεταξύ των οποίων Ferrari, Porsche Cayenne, Audi και BMW, ρολόγια ROLEX, δαχτυλίδια, αλυσίδες, σταυροί, φύλλα ασημιού και ράβδοι χρυσού, αλλά και χρυσές λίρες ήταν μόνο λίγο από όσα βρήκαν οι αστυνομικοί στα κρησφύγετα στην Αττική, αλλά και σε άλλα σημεία της Ελλάδας.

Όλα αυτά βρίσκονται στις αποθήκες της ασφάλειας και τώρα η επόμενη ''αποστολή'' της αστυνομίας είναι να τα αντιστοιχήσει στα περιστατικά και να τα παραδώσει στους κατόχους τους.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίγεται σταδιακά αυτές τις ημέρες, καθώς στο φως έρχονται απίστευτα στοιχεία για την δράση της, αλλά και για τους τρόπους που οργάνωνε τα μέλη της για τις ληστείες.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι τρεις από τους αρχηγούς της Μαφίας είχαν συγκεκριμένα ονόματα κατά την διάρκεια των τηλεφωνικών επαφών τους με τα μέλη για λόγους προστασίας.

Ήταν ο Εισαγγελέας, ο Ράμπο και ο Μπίλιας, όλοι τους άεργοι και πάμπλουτοι...

Μάλιστα, στο σπίτι ενός εκ των εγκεφάλων της σπείρας, οι αστυνομικοί βρήκαν δέκα βιβλιάρια με καταθέσεις.

Όπως εκτιμούν στην ΕΛ.ΑΣ, η σπείρα των ληστών των επωνύμων και οι υποομάδες τους κρύβονται πίσω απο το 60% των ληστειών σε όλη την Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια.

Κατά την διάρκεια των ερευνών οι αστυνομικοί φέρονται να έχουν εντοπίσει χρυσές λίρες, δεκάδες κιλά χρυσού και 1 εκατομμύριο ευρώ μέσα σε ντουλάπες, φωταγωγούς, ακόμη και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους κάτω από πλακάκια μπάνιου!

Εντύπωση προκαλούν και οι φράσεις που χρησιμοποιούσαν στην έναρξη των δράσεών τους που ήταν το ''Πάμε για μπάλα'' ή ''Πάμε για δουλειά''.



newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου