ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Θρίλερ με τον θάνατο αστυνομικού – «Σκηνοθέτησαν τροχαίο για να καλύψουν τη δολοφονία»





Ένα απίστευτο θρίλερ ξετυλίχθηκε στο «Τούνελ», με θύμα ένα νεαρό, τολμηρό αστυνομικό.
Όσα δεν ερεύνησαν οι συνάδελφοι του, τ’ ανακάλυψε η οικογένεια του. «Ξέθαψε» την υπόθεση και την έφερε απ’ το σκοτάδι στο φως. Φαίνεται πως κάποιοι έστησαν παγίδα θανάτου τα ξημερώματα της 9ης Οκτωβρίου 2009, στον οικογενειάρχη αρχιφύλακα Νίκο Καραμάνη 37 χρόνων, που υπηρετούσε στο τμήμα Αγιάς Λάρισας.


«Να μιλήσει η γυναίκα που ήταν μπροστά στο φόνο…»
Ο Βαγγέλης Καραμάνης είναι ο πατέρας που εδώ και χρόνια δίνει τον δικό του αγώνα για να αποκαλυφθεί τι πραγματικά συνέβη στον αστυνομικό γιο του.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής από τον τόπο που εκτυλίχθηκε το θρίλερ, περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που βίωσε όταν βρήκε το άψυχο σώμα του παιδιού του. «Ο Νίκος είχε πάντα ανοικτό το τηλέφωνο του. Όταν εκείνο το πρωί τον καλούσα και ήταν κλειστό, αμέσως ο νους μου πήγε στο κακό.» Με τον πόνο ακόμα νωπό για τον χαμό του γιου του, έδειξε στην κάμερα τα σημεία που βρέθηκαν σημαντικά στοιχεία στα οποία κανείς δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία. «Εδώ ήταν τα θραύσματα από το σπασμένο τζάμι, φυλλάδια που βρισκόταν μέσα στο αμάξι, η μπαταρία του κινητού, ο αναπτήρας, όλα του Νίκου. Από εδώ πέταξαν το αμάξι του. Το παιδί μου βρέθηκε οκτώ μέτρα πιο μακριά . Μπρούμυτα, με την μπλούζα βγαλμένη απ’ την καλή πλευρά, να κρέμεται από τον δεξί καρπό. Ήταν 1.97, πως έφυγε από το παράθυρο προς τη θάλασσα; Ο ιατροδικαστής δεν βρήκε θαλασσινό νερό. Ήρθε η τοπική Αστυνομία.

Ο Διοικητής, έκρινε ότι δεν χρειάζεται να έρθει η Τροχαία. Λένε ότι το φρενάρισμα που βρέθηκε είναι από τζιπ της Αστυνομίας, που ήρθε μετά από μας. Εμείς το είδαμε από το πρωί πριν έρθουν οι αστυνομικοί. Γιατί λένε ψέματα; Συνάδελφος τους ήταν. Αν έβρισκαν το δικό τους παιδί, αυτά θα έκαναν;». Ο γιος του είχε καταφέρει μαζί με ένα συνάδελφο του να εξαρθρώσει ένα μήνα πριν χάσει τη ζωή του, ένα μεγάλο κύκλωμα δουλεμπόρων. «Πιστεύω πως κάποιος από αυτό το κύκλωμα σχετίζεται με το θάνατο του παιδιού μου. Ο μάρτυρας που εμφανίστηκε, είπε πως έγινε καυγάς. Πως στην παρέα βρισκόταν μια κοπέλα. Ίσως να ήταν μαζί με το γιο μου. Δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, να βγει και να μιλήσει. Θα τη στηρίξω και θα την προστατέψω… Μου λένε να σταματήσω. Εγώ δεν θα ηρεμήσω αν δεν βρω τους δολοφόνους. Έκαναν έγκλημα και το σκηνοθέτησαν σαν τροχαίο…».


arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου