ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Δύο ξένοι στο ίδιο κανάλι Τανιμανίδης – Μαυρίδης

Οι δύο φίλοι δεν μιλιούνται πλέον





Το Survivor αναμένεται να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από την οθόνη του
ΣΚΑΪ, ωστόσο, πολλά είχαν ακουστεί, σχετικά με το ποιος θα το παρουσιάσει. Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν στο επίκεντρο και το όνομά του ακουγόταν πολύ έντονα.


Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, ο ίδιος είχε δηλώσει κατηγορηματικά πως δεν θα είναι αυτός ο παρουσιαστής, ωστόσο, τα σχέδια άλλαξαν και πλέον είναι επίσημο. Ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι ο άνθρωπος που θα παρουσιάσει το Survivor.

Ο Γιώργος Μαυρίδης από την άλλη μεριά, έχει επίσης κάνει συζητήσεις για ταξιδιωτική εκπομπή εντός Ελλάδας, αντίστοιχες με αυτές που είχαν κάνει παλαιότερα ο Χρήστος Φερεντίνος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δημοσιεύματα λένε ότι μόλις ωστόσο ο Σάκης Τανιμανίδης έμαθε για τις συζητήσεις αυτές δήλωσε στον ΣΚΑΙ πως ο ίδιος δεν θέλει να είναι στο ίδιο κανάλι με τον πρώην κολλητό του...

Ο ΣΚΑΪ δεν ενέδωσε και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε φέτος και τους δύο πρώην φίλους στο ίδιο κανάλι αλλά με διαφορετικές εκπομπές.

Ο Σάκης Τανιμανίδης φαίνεται πως έχει «ψυχρανθεί» εδώ και μήνες με τον μέχρι πρόσφατα κολλητό του και συμπαρουσιαστή της εκπομπής Γιώργο Μαυρίδη. Και ο λόγος είναι πως ενώ ο Σάκης ήταν στην ουσία ο δημιουργός του «World Party» και ο παραγωγός της εκπομπής, ο Γιώργος στην τελευταία σεζόν δήλωσε πως δεν συνεχίζει το «World Party», ενώ ακόμη δεν είχαν ληφθεί αποφάσεις.


newsbeast.gr

loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου