ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

«Εφυγε» ο Κωστής Στεφανόπουλος - Ποιός ήταν (βιογραφικό)






Το βράδυ της Κυριακής στις 23:18 «έφυγε» ο Κωστής Στεφανόπουλος.


Ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας εξέπνευσε στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», όπου νοσηλευόταν, από επιπλοκές πνευμονίας.

Είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, «με εμπύρετο και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια». Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπασχε από «αμφοτερόπλευρη πνευμονία εξ εισροφήσεως». Η υγεία του ήταν ήδη επιβαρυμένη και παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε και παρουσίασε ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων.
Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών (1926-2016) και η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη το μεσημέρι (14:00) στον Αγιο Δημήτριο Ψυχικού κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας του και όχι τελικά στην Μητρόπολη Αθηνών.
Ποιός ήταν ο Κωστής Στεφανόπουλος



Δείτε εδώ



1 σχόλιο:

  1. Καλο παραδεισο να εχει! Ηταν ενας απο τους ελαχιστους μετρημενους στα δαχτυλα του ενος χεριου πολιτικους,που αναμφιβολα διεθετε πυγμη τολμη και θαρρος,στο να εκφρασει και να αγωνιστει υπερ των συμφεροντων της ελλαδας και ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΞΙΟΣ ως Προεδρος της Δημοκρατιας.Ως οδηγο του ειχε το αισθημα δικαιοσυνης,αλληλεγγυης και την απλοτητα.Πως θα μπορουσε να ηταν διαφορετικος αφου ηταν γαλουχημενος και ειχε ως προτυπο πολιτικου ανδρα τον Μοναδικο Καποδιστρια!!! Ηταν προσιτος στον καθενα Ελληνα πολιτη και το προβλημα του γινοταν και δικο του.Δεν εγλειφε κανεναν και δεν ανεχονταν εκ φυσεως και εκ συνειδησεως να υποκυψει ουτε σε απειλες ουτε σε εκβιασμους.Ακομα και τον τοτε πλανηταρχη το 1999 τον εβαλε στη θεση του εμμεσως πλην σαφως.Ισως αυτος και το προτυπο του ηταν οι μονοι πολιτικοι ανδρες που τους αξιζε το αξιωμα του κυβερνητη και προεδρου της δημοκρατιας αντιστοιχα.Ολοι οι αλλοι ηταν και ειναι για τις γιορτες τις εκδηλωσεις,τις εθιμοτυπικες επισκεψεις με πολυτελη πληρωμενα απο τον λαο οχηματα κι εξοδα παραστασης,αλλα στην ουσια και κρινοντας τους πολυ ηπια,η πορεια τους σαυτο το υπερτατο αξιωμα της δημοκρατιας,ηταν και ειναι κενη,τυπικη,και με σκυμμενο το κεφαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή