ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Χαμός στην Ηλεία με τον ερωτύλο παπά




Ο κακός χαμός επικρατεί σε περιοχή της Ηλείας μετά από τις καταγγελίες ...δύο γυναικών ότι δέχθηκαν σεξουαλική παρενόχληση από ιερέα.

Ο ιερέας αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αφού σύμφωνα με το Έθνος, οι δύο γυναίκες κατήγγειλαν ότι τις εκβίαζε πως αν δεν κάνουν έρωτα μαζί τους θα χάσουν τη δουλειά τους σε ίδρυμα της περιοχής.

Οι δύο γυναίκες δεν υποχώρησαν στις ορέξεις του παπά και τελικά, άγνωστο με ποια αιτιολογία, απολύθηκαν και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του, θεωρώντας τον υπαίτιο για ότι συνέβη.

Μάλιστα πρόκειται να προσκομίσουν στο δικαστήριο γραπτά μηνύματα που τους έστελνε ο ιερέας στα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ η μία από αυτές, υποστηρίζει πως στο παρελθόν ο κατηγορούμενος διατηρούσε δεσμό με άλλη εργαζόμενη του ιδρύματος και πως η Μητρόπολη ήθελε να καλύψει το… σκάνδαλο.

Το δικαστήριο είχε προγραμματιστεί για την προηγούμενη εβδομάδα, όμως ο ιερέας ζήτησε και πήρε αναβολή με τη δικαιολογία ότι άλλαξε πρόσφατα δικηγόρο και έπρεπε να τον ενημερώσει. Η δίκη θα γίνει τελικά τον Σεπτέμβριο του 2017.



usay.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου