ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Θεσσαλονίκη: Κοιμούνται στο δρόμο μέσα στο κρύο χωρίς να ελπίζουν σε τίποτα (Φωτογραφίες)









Οι φωτογραφίες από τη Θεσσαλονίκη του 2016 κάνουν το γύρο του διαδικτύου.
Ανησυχία από την επιδείνωση του καιρού...

Στο δρόμο, μέσα στο κρύο, απέναντι από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, κοιμούνται πρόσφυγες οι οποίοι αρνούνται να μεταφερθούν στα κέντρα φιλοξενίας της πόλης, διότι φοβούνται ότι θα εγκλωβιστούν σε αυτά. Το φαινόμενο δεν είναι σημερινό. 
Εδώ και αρκετούς μήνες οικογένειες προσφύγων μένουν πέριξ του σταθμού και συνήθως απομακρύνονται, μετά από επιχειρήσεις της Αστυνομίας. Το ζήτημα είχε συζητηθεί και στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, μετά από καταγγελίες πολιτών της Β΄δημοτικής κοινότητας για την εγκατάσταση προσφύγων στο πάρκο Γαλοπούλου.
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο δημοσιογράφος Αντώνης Ρεπανάς...

newsit.gr

1 σχόλιο:

  1. Μα ειναι δυνατον να αφηνουμε τους ελληνες να υποφερουν,να μαστιζονται απο ανεργια,ανεχεια,εξαθλιωση,και να ασχολουμαστε με τους καθε λογης λαθρομεταναστες?ηδη το κρατος προνοιας γι αυτους εχει εξασφαλισει,στεγη,διατροφη,ζεστη.αδικο για τους ελληνες πολιτες αλλα απλα περιγραφω μια πραγματικοτητα.οι πολιτικοι μας θα κριθουν οταν ερθει η ωρα και μαλιστα θα τριβουν τα ματια τους,γι αυτο ας φανε οτι προλαβαινουν.οποιος δεν αρεσκεται να γυρισει απο εκει που ηρθε.εχουμε ελληνες φορολογουμενους που πεινανε που αυτοκτονησαν απο απελπισια και θα λυπηθουμε τους λαθρο?στη μυτηλινη εσπειραν μονο καταστροφη φοβο πανικο και μαλιστα στους ανθρωπους που εκοβαν απο τη μπουκια τους προκειμενου να τους περιθαλψουν να τους ντυσουν να τους φροντισουν.το ιδιο θα γινει και στην υπολοιπη χωρα οταν θα ξεθαρεψουν και θα εδραιωσουν γραφειοκρατικα τη θεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή