ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

«Πώς έχασα 10 κιλά τρώγοντας κάθε μέρα μόνο πίτσα»




Απενοχοποίηση τώρα! Μια από τις πιο αγαπημένες σου γεύσεις, αυτή της
πίτσας, μπορεί να γίνει «σύμμαχός» σου και στην απώλεια βάρους.

Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δείχνουν ότι τελικά η πίτσα μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις κιλά... στα σοβαρά! H Pizza Diet ή αλλιώς δίαιτα με πίτσα ήταν μια ιδέα που υλοποιήθηκε από τον Matt McClellan, ιδιοκτήτη πιτσαρίας που ήθελε να αποδείξει αυτό που πίστευε πάντα: ότι η πίτσα με τον σωστό συνδυασμό υλικών μπορεί να γίνει ένα πλήρες γεύμα που θα σε βοηθήσει να χάσεις άμεσα θερμίδες. Το διατροφικό μενού περιλαμβάνει πίτσα καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Ο McClellan έτρωγε το πρώτο κομμάτι πίτσα στις 9 το πρωί και το τελευταίο στις 9 το βράδυ. O διατροφολόγος Layne Norton ήταν ο πρώτος που μίλησε για την ευέλικτη δίαιτα που κάνει έναν ισορροπημένο συνδυασμό λίπους, πρωτεϊνών, φυτικών ινών και υδατανθράκων.
Η flexible diet, στην φιλοσοφία της, δεν θεωρεί κάποιο φαγητό «καλό» ή «κακό». Κάθε τροφή έχει τη δική της σημασία στο διαιτολόγιό μας και καταναλώνοντάς την με μέτρο μπορούμε να δούμε άμεσα αποτελέσματα.

Η περίπτωση του Κρίστοφερ που ακολουθεί δείχνει ότι η δίαιτα με πίτσα μπορεί να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που την βλέπεις και την «ενοχή» με την οποία πολλές φορές την τρως.

«Για ένα μήνα έτρωγα κάθε μέρα μια large πίτσα (περίπου έξι κομμάτια). Φυσικά δεν περιελάμβανε πεπερόνι, έξτρα τυρί, λουκάνικο ή μπέικον. Διάλεγα τα πιο αγνά υλικά, τυρί χαμηλών λιπαρών και τροφές με αντιοξειδωτικά για να συνοδέψουν την ζύμη. Κάθε δυο ώρες έτρωγα από ένα κομμάτι. Φυσικά η καθημερινότητά μου περιελάμβανε γυμναστική (έκανα 5 φορές την εβδομάδα) και κολυμπούσα 2 φορές την εβδομάδα. Η χοληστερίνη μου μειώθηκε από το 243 στο 157 και ένιωθα μεγάλη ευεξία».

Για τη ζύμη: Ένα πολύ λεπτό ζυμάρι από αλεύρι ολικής άλεσης. Δίνει στον οργανισμό υδατάνθρακες για ενέργεια.

Για την σάλτσα: Από φρέσκια ντομάτα, με μια κουταλιά ελαιόλαδο και λίγο σκόρδο. (Το σκόρδο ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά)

Το τυρί: Μια λεπτή φέτα μοτσαρέλα, για τη γεύση.

Τα toppings: Λεπτοκομμένα λαχανικά (ντομάτα, κολοκύθι, μελιτζάνα, μπρόκολο), μικρά κομμάτια κοτόπουλου, αβοκάντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου